26.5.2021 - Petr Václav

2021-05-25 – Pokřivená zrcadla tohoto světa s hostem Lubomírem Volným 168. díl – 124 min.

Vítězství v jedné bitvě není vyhranou válkou – dnes byla zúročena práce mnoha z vás, kteří jste psali a urgovali své poslance! Projednání návrhu zákona ve zrychleném schvalovacím procesu se nepodařilo prosadit – stálo to zato! Rezignace ministra zdravotnictví Arenbergera – kde stále brát vydíratelné persony? Rozkladné metody a fízlové infiltrovaní do alternativy – jak je poznáte? Chystá se další zviditelnění poslance Volného? Penta vs. Volný Blok. Pastičky a lákadla vakcinace – to je ta lepší část příběhu!

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa / S-koro-na -sci-fi / Volby 2021 Adam Vojtěch / aktivita občanů / blokáda Prahy / covidová mafie / eutanázie seniorů - vládní projekt / fízlové v alternativě / host Lubomír Volný / infiltrace / občanská neposlušnost / Petr Arenberger / Petr Václav / pohotovost / pokřivená zrcadla tohoto světa / pomluvy a lži / rezignace Feriho / rezignace ministra / Studio Midgard / vakcinace=genocida / Volný blok / vydíraní ministři /

Komentáře

  • Jarmila D. napsal:

    Dobrý den, já bych se jen vyjádřila ohledně sporu s p. A.B. Bartošem. Souhlasím s p. Janou, která volala. Pan Bartoš je inteligentní a zásadový pán, který už pro národní zájmy hodně obětoval a jak volala i paní Jana, vydává knihy, které by kdokoli druhý měl strach vydat přinejmenším proto, že nejsou prodejné ve velikých nákladech, spíše ale hodnotné pro vzdělávání a pochopení našich dějin. A nevím, proč by měly jeho jisté antisemitské názory diskreditovat národoveckou scénu. Je vidět, že o této otázce jsou někteří lidé opravdu málo informováni-já bych ho třeba za většinu názorů na toto téma ke spolupráci klidně přibrala-protože on na rozdíl od nás o tom ví hodně, a proto tyto názory má a může si dovolit je prosazovat.

    • Petr Václav napsal:

      Dobrý den, respektuji Váš názor, ale nesouhlasím. Proč? Vše bylo již řečeno a tak nechme čas, aby rozsoudil a umoudřil veškeré názory. Nikdo netvrdí, že A.B.Bartoš není inteligentní či zásadový . . . Bylo jeho rozhodnutím, že odmítl spolupráci a dnes svými názory a bohužel i nepravdami rozdrobuje i poslední soudržné části alternativy. To vydávání knih nevyváží. Zvažte, co se dnes odehrává okolo Feriho, a to je jen zahřívací kolo a Feri není alternativa. Pokud někdo dopředu ví, že bude hromosvodem pro média a ta ho rozstřílejí a přesto neustoupí ze svého ega, je mi líto, vede tu část voličů do slepé uličky. A protože je pan Bartoš inteligentní, tak to přeci musí vědět. A vina – nevina bohužel nerozhoduje. To nesoudíme, to je faktum. Držím palce pravdě!

  • horacius napsal:

    Máte fůru prázdných a jalových řečí, nemáme zájem to poslouchat. Moc jste se pohoršili a proto v 29. minutě Vás vypínám.

    • Petr Václav napsal:

      Děkujeme za rozhodnutí. Neposlouchejte když nechcete. Jen s tou jalovostí to kulhá . . . myslím, že L. Volnému je za co děkovat, a co Vy? Co Vy jste vykonal pro nás ostatní? Děkuji za kritický přístup!