30.5.2021 - Martin Marcikán

2021-05-30 Necenzurované net – informace Simona Schubert # LV

Plandemie COVIDu, VOJNY, REVOLUCIE A TYRANI

mail na Simonu

 [email protected]
 
 
ZÁKON z 1. júna 2011 o hospodárskej mobilizácii a o zmene a doplnení zákona č. 387/2002 Z. z. o riadení štátu v krízových situáciách mimo času vojny a vojnového stavu 
 
 
Ďalší krok k veľkému resetu, čakajte výpadok internetu
 
 
Škandalózne odhalenie: Britská vláda tajne sleduje zaočkovaných ľudí !

 
Keďže očkovacia látka Vaxzevria bola povolená s podmienkou !!, spoločnosť, ktorá očkovaciu látku uvádza na trh, bude naďalej poskytovať výsledky z prebiehajúcich !!!!!!!! klinických skúšaní.
JA TO VNÍMAM TAK, ŽE AK NEDOVOLÍŠ POKUSY NA SEBE, CHRÁNIŠ SEBA AJ SVOJE OKOLIE. NIEKTO BY MAL BYŤ POSTAVENÝ PRED SÚD A OBESENÝ ZA POKUSY NA ĽUĎOCH A GENOCÍDU!
Astra Zeneca
https://www.ema.europa.eu/…/vaxzevria-previously-covid...
Janssen
https://www.ema.europa.eu/…/covid-19-vaccine-janssen...
Moderna
https://www.ema.europa.eu/…/covid-19-vaccine-moderna...




zdroj videa: https://www.youtube.com/watch?v=1mYPb…Čtvrtý den je syn je ve škole bez podmínek. V pondělí se zřejmě přidají další 3 děti! Důkaz, že má smysl bojovat! Věřím, že se přidají další rodiče na škole a i na jiných školách. Zítra pokračuji u školy s peticí jako každý den, zítra nás tam bude více rodičů. Rodiče, připojte se také. Návod je v tomto krátkém videu. Společně jsme silnější!Petici je možno podepsat každý pracovní den od 7:30 do 8:00 hod. před ZŠ Velké Březno. 
 
Petice, materiály a dopis pro školu najdete zde: https://drive.google.com/drive/folder… 
 
Skupina na Facebooku pouze pro ústecko zde: https://www.facebook.com/groups/28510
 
 
 https://www.facebook.com/marek.stloukal.9/videos/3490163127750827/
 
 

Dobře, je fajn vědět, že se vakcínou od Pfizera budou smět očkovat brzy snad i novorozenci. Ale může mi někdo říct, proč bychom měli proti Covidu očkovat svoje děti? Jaká je statistika smrtnosti dětí či trvalých nebo vážných zdravotních následků Covidu u dětí do 15 let ? Oproti třeba lidem nad 45 let, či u lidí s komorbiditami. Jaká je oficiální statistika nežádoucích reakcí na vakcinaci oproti rizikům spojených s onemocněním Covid u lidí pod 30 let ?

Chápu. Novinářům a politikům a farmaceutickým firmám se hodí jen některé statistiky a ukazovat jen nějaké případy. Čekám, že brzy bude ve zprávách reportáž o jednom dítěti z 10 milionů, které bylo kvůli koronaviru hospitalizované a které novináři vypátrali. A proto očkování proti koroně bude následně nutnost (málem povinnost) i pro všechny děti a pojede další strašící propaganda jak zrovna to Vaše dítě může koronavirus ohrozit.

Když ale bude očkovaná značná část starší populace – tzv. rizikové skupiny, tak proč očkovat malé děti, kterým statisticky ani lékařský nic závažného nehrozí? Je v tom opravdu hlavně péče a zájem o zdraví našich dětí, nebo spíš prachy?

Černý kašel
Dětská obrna
Hepatitida typu B
Příušnice
Spalničky
Tetanus
Záškrt….
Zarděnky
….. OK, proč ne.

Ale koronavirus? Proč?

Očkováním se tečka za koronavirem neudělá. Bez ohledu na propagandu naší vlády a televizní spoty. Koronavirus už tady bude a bude mutovat a zabíjet ohrožené. Tečku za koronavirem udělají až politická rozhodnutí, která nebudou vytvářet domnění, že lidstvo zabijí jen jeden jediný vir a jedno jediné onemocnění a že smrt není součástí života.

MVDr. Jiří Žák

Přirozenost COVID-podvod / internetové rádio / Přirozenost / Simona Schubert-Sebova / Simona z Mallorky / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / Válka proti lidstvu /

Komentáře

  • Simona napsal:

    tu je pribeh,ako sa stat „živým človekom“!
    odovzdanie veškerých dokumentov,ktoré patria korporátivnemu štátu:
    -občiansky preukaz
    -preukazy,ktoré vlastnil z armády,aj vodičský…
    (nastavenie tituliek):“https://www.youtube.com/watch?v=CTbMbTbmd2M&t=1723s

  • Simona napsal:

    …1 život je hra
    …2 hra je program
    …3 program zamestnava nasu pozornost
    …4 pozornost venujeme iluzii
    …5 myslienky maju formu
    …6.6 myslienky nas formuju
    …7.6 myslienky sa zhmotnuju
    …8.6 myslienky aby sa zhmotnili potrebuju emocie
    …9 my si tvorome svoj svet svoju realitu myslienkami a emociami
    …0 my si mozeme vytvorit vlastnu realitu
    … čo ma pre nas hodnotu tam zameriavame svoju 1pozornost, 2myslienku, 3emociu A TO SA ZHMOTNI A TAKY ZIVOT SI VYTVORIME
    …OTAZKA ZNIE – aky 1zivot, 2hru , 3program, chceme zit, kam chceme venovat svoju pozornost
    Laske harmonii hojnosti …
    či
    materii , moci, strachu, nedostatku, peniazom, negativnym myslienkam …
    … zalezi len na nas comu budeme venovat svoju pozornost, myslienku , emociu… _ čomu venujeme svoju vlastnu energiu : dobru ? zlu ? či niecomu inemu ?

    okrem toho v hre som len bábka, postavicka ktora sa hrá , len uci , ktora moze pokojne zomriet, lebo jej hrac
    ((MOJE VYSSIE VEDOMIE – (JA) NIKDY NEZOMRIE)) a znova sa narodi (reinkarnuje) a znova skusa prist k pochopeniu zmyslu toho jejho „nezmyselneho“ zivota
    KTO SOM ?
    PRECO SOM TU ?
    V COM SPOCIVA ZMYSEL ZIVOTA ?
    som sucastne tvoritel aj stvoritel
    tu „dole“ som tvoritel tam hore som „stvoritel“
    Ja som Ty a Ty si Ja . som kto som .
    ako v nebi tak i na zemi

  • Simona napsal:

    Ideologický nepriateľ
    Alebo ako vnútiť verejnosti pocit viny
    Ideologický nepriateľ je myšlienkový konštrukt pre spoločnosť údajne nebezpečného javu, ktorého existenciu či zhoršovanie údajne spôsobuje prílišná pohodlnosť, nepozornosť, lenivosť, nedostatočné ambície obyvateľstva.
    -Ideológia tak pomocou svojej propagandy útočia úspešne najlepší na ľudský strach, pohodlnosť a niekedy tiež na pýchu – teda ničím nepodložené neobmedzené nadšenie vlastnou dokonalosťou. Ideologickým nepriateľom najdokonalejším je boj proti ľudskej prirodzenosti.
    Ideológia teda ľuďom vnucuje dôležitosť akýchsi sebazničujúce náuk, napríklad rodových štúdií, alebo obrovské otvorení sa cudzím kultúram, ktoré však po všeobecnom zblížení netúži a len to zneužijú.
    Nepravdivosť nebezpečenstvo ideologického nepriateľa je skrývanie za zložitými náukami, majúcimi často podobu neprehľadných kníh a vedeckých prác.
    Aby ideologický nepriateľ či nebezpečenstvo plnilo dobre funkciu z hľadiska ideológie a jej propagandy, musí byť:
    -Abstraktne vedecký, založený na nejasných číslach a zložitých interpretáciách sociálnych či prírodných javov
    -Nesmie byť jasné, ako presne by malo vyzerať vyriešenie problému a ako by sa malo presne prejavovať víťazstvo boja
    -Nesmie byť jasné, ako presne by sa s ideologickým nepriateľom malo bojovať. Dôležitá je možnosť bojovať pomocou jednoduchých dogiem.
    -Musí byť možné matematicky a vedecky interpretovať priebeh boja s ideologickým nepriateľom akokoľvek to bude totalitný režim momentálne potrebovať.
    -A v neposlednom rade, ideologický nepriateľ nesmie nikoho priamo ohrozovať, potom by bol predmetom politiky. Pokiaľ má byť ideologicky použiteľný, musí byť jeho nebezpečenstvo zrejmé iba z Ideológia.
    -Za priebeh boja proti ideologickému nepriateľovi musí niesť Domel zodpovednosť obyvateľstvo. Za neúspechy tak obyvateľstvo stále bude ochotné prijímať od totality tresty.
    Iná formulácia:
    Propagandou vyzdvihované abstraktné, iba vedecky či filozoficky dokázateľné nebezpečenstvo, ktoré tvoria pilier presadzovanie ideológie kandidátom na totalitnú moc. Za boj s ideologickým nepriateľom je podľa ideológie zodpovedný ľud, a nie politická moc. Ideológia teda určuje, že ľud bude musieť s ideologickým nepriateľom viesť boj a totalitnej moc bude tento boj riadiť. Ideologický nepriateľ musí byť abstraktné a neporaziteľný, aby sa ovládaný ľud stále cítil vinný a aby sám požadoval sprísnenie režimu. Vládnuca totalitná moc je potom propagandou vyzdvihovaná ako vyvolená skupina ľudí, ktorí na rozdiel od bežného ľudu „všetko robia správne a pre úspech boja“.

  • Simona napsal:

    NENÍ TO VAKCÍNA , ALE OPERAČNÍ SYSTÉM, PŘIZNÁVÁ SPOLEČNOST MODERNA NA SVÝCH OFICIÁLNÍCH STRÁNKÁCH
    Covid mRNA vakcína je operační systém, který dokáže Vaši DNA naprogramovat, a tedy i vás samotných na úroveň vašeho základního stavebního plánu. Moderna vysvětluje na své oficiální webové stránce, že jejich mRNA technologická platforma je „Softwarem života“ (spíše tedy softwarem smrti) a funguje velmi podobně jako OPERAČNÍ SYSTÉM POČÍTAČE.
    Toto je přímo převzaté z jejich webové stránky:
    „Je tak zkonstruován tak, aby fungoval zaměnitelně s různými PROGRAMY. V našem případě je „program“ nebo „aplikace“ našim lékům mRNA- jedinečná mRNA sekvence, která KÓDUJE protein. “
    Každý člověk má být digitálním bodem v kontrolované síti. V zrychleném tempu se ženeme do světa TRANSHUMANISMU, ve kterém budou biologická těla odstřiženy a infiltrovány syntetickými částmi, počínaje úrovní nanočástic. NWO chtějí do vašeho těla stáhnout jakýsi druh Microsoft-Office (patent Microsoftu – 2020060606 odkaz https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf)… nebo software a připojit vás ke cloudu AI, aby měly přímý přístup do vašeho MOZKU. Potom mohou podávat vakcíny, které vakcínami nejsou, jen aby vás mohli aktualizovat jako když se počítačové softwary pravidelně aktualizují.
    Jedná se transhumanistický technokratický nástroj, který povede k absolutnímu zotročení společnosti. Celý tento sociální transhumanistický experiment, bude mít nedozírné následky, které už můžeme nyní pozorovat ve svém okolí či v sociálních diskuzích a skupinách , kde lidé sdílejí své zkušenosti a příběhy s touto RNA technologickou platformou , která je extrémně a bytostně nebezpečná , nikdo neví jaké následky to bude mít do budoucna a už vůbec ne , co se bude dít s lidmi , kteří tuto technologii přijmou. Z lidí se stanou HYBRIDI , BIOROBOTI ovládáni na dálku bez vlastních myšlenek , pocitů , emocí a co je nejdůležitější a alarmující – ZATRATÍ TO JEJICH DUŠI, neboť jakmile někdo naruší DNA , naší podstatu toho, co nás dělá lidmi, zničí Boží stvoření , které bylo stvořeno na BOŽÍ OBRAZ. A jakmile lidé přijmou tuto ohavnost měnící DNA, nebudou už lidmi, ale hybridy. To je nutné si uvědomit. Kdo, to přijmul, ztratil život věčný, neboť všude se objevují alarmující zprávy, že tyto vakcíny mění lidskou DNA , že NIKDY nebyly použité na lidech , že se jedná o sociální experiment, u kterého nevíme jaké bude mít následky a především se varuje předtím, že to není vakcína, ALE RNA TECHNOLOGIE !!
    TO HOVOŘÍ ZA VŠE. Kdokoliv ji přijme, nebude již na Boží obraz, ale biorobot připravený připojit se k chytré síti , která bude napojená na umělou inteligenci a síť 5G , to je důvod proč ji také instalovali a proč se tyto technologie vyvíjeli. Vždy to má záměr. A tím záměrem je připojit očkované lidi do této supersítě – digitálního koncetráku, kde budou monitorováni 24 hodin denně. Je to TRANSHUMANITICKÝ NÁSTROJ. Doporučuji si vyhledat , co je to transhumanismus. O všem nám samozřejmě dali vědět ve všech těch scifi filmech z budoucnosti.
    Je důležité opravdu vědět a říci ostatním, že aktuální mRNA covid „vakcína“ NENÍ vakcína. Tyto patentové přípravky jsou navrženy tak, aby vás PŘEPROGRAMOVALI na základní úrovni. Nejsou to žádné vakcíny. Jsou to chemická zařízení, operační systémy, syntetické patogeny s továrnou na výrobu chemických patogenů. Technokratické, transhumanistické nástroje, které natrvalo změní lidský genom a udělají z vás syntetického člověka.
    Pozorujte své okolí, varujte každého a vnímejte, co se s lidmi děje. Kdykoliv něco zaznamenáte, uvidíte či se vám někdo svěří, sdílejte tyto důležité informace s ostatními a varujte okolí, snažte se zabránit k tomu, aby se dali vaši blízcí očkovat. Jedině takto můžeme zdržet celou situaci, předejít tomuto sociálnímu experimentu měnící lidskou DNA za účelem zatracení naší duše. Budťe opatrní, situace je opravdu extrémně vážná a bude mít velice nepříznivé následky..

  • Simona napsal:

    Ako sa stať presnejšie „živou bytosťou“a odlúčiť sa bez ujmy jak na zdraví ale aj na svojom majetku:“
    dať si žiadosť na súd o odovzdanie „občianskeho preukazu“a vedieť sa obhájiť na súde:“
    -„pretože som živá bytosť stvorená naším STVORITELOM -jediným BOHOM TVORCOM,ako samozrejme všetky ostatné živé ľudské bytosti,nie som ničí majetok,som majetkom Boha,pretože moje telo je chrám Boží!!a nemá nik právo o ňom rozhodovať-iba ja a môj STVORITEL!!
    -„a tým pádom,môj STVORITEL-BOH dal každej živej bytosti dar:“
    -života a dych života do mojích nozdier(1.GENEZIS kap:26:Nato Boh povedal: „Urobme človeka na náš obraz a podľa našej podoby! Nech vládne nad rybami mora i nad vtáctvom neba i nad dobytkom a divou zverou a nad všetkými plazmi, čo sa plazia po zemi!“
    A stvoril Boh človeka na svoj obraz,
    na Boží obraz ho stvoril,
    muža a ženu ich stvoril.)
    -„zem a pôdu,na ktorej môžu všetky živé bytosti žiť zadarmo,a užívať všetky prírodné zdroje bez akéhoľvek nároku na mzdu!!
    (1,Genezis:kap.27:“Boh ich požehnal a povedal im: „Ploďte a množte sa a naplňte zem! Podmaňte si ju a panujte nad rybami mora, nad vtáctvom neba a nad všetkou zverou, čo sa hýbe na zemi!“
    29 Potom Boh povedal: „Hľa, dávam vám všetky rastliny s plodom semena na povrchu celej zeme a všetky stromy, majúce plody, v ktorých je ich semeno: nech sú vám za pokrm! 30 Všetkým zverom zeme a všetkému vtáctvu neba i všetkému, čo sa hýbe na zemi, v čom je dych života, (dávam) všetku zelenú trávu. A stalo sa tak. 31 A Boh videl všetko, čo urobil, a hľa, bolo to veľmi dobré. A nastal večer a nastalo ráno, deň šiesty.)
    -„a mám nárok ako živá ľudská bytosť na časť pozemku o ktorú si môžem nárokovať tým,že si sám určím kde budem žiť bez toho,kde som sa narodil!!!pôda,zem a prírodné zdroje patria živým bytostiam ZADARMO OD STVORITELA!!

    -Preto tento „systém“ je tak nastavený,aby sa ludia nevzdali občianskeho preukazu,ktorí je majetkom“štátu“!,lebo každé zamestnanie je podmienené vlastniť,preukaz,účet v banke!!a tým ste závislí na týchto mrtvych aspektoch svôjho života!!