5.6.2021 - Petr Václav

2021-06-05 – Řeklo se stalo se s hosty Markem a Mgr. Karlem Světničkou 69. díl – 123 min.

Morálka vzala své – ti kdož schvalovali vládě její kroky ji nyní pranýřují . . . vítejte v parlamentu ČR! Kauza Pratasevič – propagátor fašismu financován z akademických peněz U.K. v Praze a stipendia nadace V. Havla. Bude Dagmar Havlová spolu s rektorem Zimou a dalšími také obžalována z napomáhání, propagování a financování fašismu? Nebezpečná novela zákona o veřejném zdraví – meta covidové mafie k dosažení vakcinačního apharteidu – urputnost je prozrazuje! Posíláte-li děti do školy, automaticky dle stanoviska WHO dáváte souhlas k vakcinaci svých dětí genetickým experimentálním koktejlem! Pokud se vzepřete, budou vám děti násilně odebrány. Pokud tomu chcete zamezit pište a vyžadujte od svých poslanců neschválení programu schůze sněmovny, případně vetování poslaneckými kluby a nesmíte chybět v Praze 9.6.2021. Rozkládání alternativy infiltrovanými agenty – buďte ostražití, sundejte růžové brýle a odmilujte se! Pragmatický informovaný přístup je na místě!

Archiv pořadů / Řeklo se - stalo se / S-koro-na -sci-fi agenti a fízlové v alternativě / blokace parlamentu / covidová mafie / genetický experiment / host Marek / host Mgr. Karel Světnička / kauza Pratasevič / násilné vakcinace / organizovaný zločin / Petr Václav / pište poslancům / pokus o puč / politická předvídavost / politický pragmatismus / princip fašizace společnosti / Řeklo se stalo se / Studio Midgard / vakcinační apharteid / zločinné spiknutí /

Komentáře

  • fpevlk napsal:

    Dobrý den.
    Rád Vás poslouchám. Ale mám připomínku. V Havel je kontroverní postava našich dějin. O tom nepochybuji. Ale s tím Heidrychem a 8-letým Havlem je to zřejmě fejk v rozmězí 6-let. Ověřte si to. Chybu udělá každý. Mrzí mi, kdyby jste omylem tohle vyslali do éteru lež. A nebo mi dokažte, že se mýlím. Rád uznám chybu a omluvím se. Doufám, že Vám mohu věřit dál, o proto tato polemika, kterou chci vyvolat..Poslouchám pořad ze záznumu – 20 hodin zpátky. Petr Vlček, Plzeň (účastník budoucího setkání v Příšově)

    • Petr Václav napsal:

      Stačí se přesvědčit, můžete guglit . . . ale my jsme neřekli, že Heidrich choval osmiletého Vašíka, to patřilo k tomu příběhu o týrání vězňů a jejich střílení před rozzářenýma očima osmiletého chlapce. To jste si asi spojil nespojitelné. Díky za postřeh! V Příšově naviděnou!