9.6.2021 - Petr Václav

2021-06-08 – Pokřivená zrcadla tohoto světa s hosty Marianem Bojkem a Lubomírem Volným 170. díl – 127 min.

Zrůdnost reklam a lživých prohlášení lži-doktorů a politiků. Interpolem hledaná stínová prezidentka Běloruska přijata na hradě! Zločinci v rolích celebrit a obětí! Financujeme a podporujeme veřejnými prostředky nacisty a fašisty, kteří se ke svému „vyznání“ veřejně hlásí. Dvouhodinovka s poslanci – Zítřejší oslava demokracie na Malostranském náměstí s Volným blokem.

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa / S-koro-na -sci-fi / Volby 2021 absurdistán / host Lubomír Volný / host Marian Bojko / Petr Václav / pokřivená zrcadla tohoto světa / Studio Midgard /

Komentáře

  • ac.71soucek napsal:

    čas 1.13.20 perfektní..jen začíná blikat červerná kontrolka v 50 letech,Pokud je to vše tak,potom absolutně nechápu „jakousi averzi vůči ANS“.Tam je jasně daný program což jsem u Vás nějak nezaregistrroval a mám „pocit“ že nové SPD…Rád bych věřil,ale..pozor!!Jinak se omlouvám za „nedůvěru“ a potom bych moc prosil…Pokud opravdu víte co tu hrozí..komunikujte s ANS…tI LIDÉ..mají spojení srdce s mozkem..viz.Děkuji Všem v Příšově..

  • ac.71soucek napsal:

    Dobrý den..čas cca 1:04….jasné Zeman sedí jen pokud vím na dvou židličkách..Babiš se nechal uvrtat do 3.fantazie…..

    • Petr Václav napsal:

      Na nedůvěru máte nárok, respektuji. ANS je pro mne slepá ulička, poslechněte si pečlivě, co zaznívá v pořadech. Jen přání a prázdné řeči, maximálně napadání kde koho . . . Reálná politika neexistuje, mohli už být někde v regionu a sbírat body i zkušenosti. Ale nic. Jinak super informační platforma, ale to je vše! Jinak ANS je na tahu, mohou Volného kdykoliv pozvat k TRANSPARENTNÍMU, nikoliv zákulisnímu jednání, tak jak byli pozváni jím.