26.6.2021 - Petr Václav

2021-06-26 – Stárnutí je přežitek 62. díl – 123 min.

Tak si ještě jednou vysvětleme, co je buněčná imunita, co znamená mít protilátky a kdy budete nemocní a kdy budete bezpříznakově pozitivní. Na jakém principu řeší imunitní systém kontakt s patogenem, na jakém principu fungují vektorové vakcíny a jak funguje architektura mRNA terapie. Proč je nebezpečné vakcinovat lidi s protilátkami a co způsobuje vážné zdravotní komplikace nebo úmrtí. Jak spike protein zamořuje prostředí a jak otravuje náš organismus. Co s tím!?

Archiv pořadů / S-koro-na -sci-fi / Stárnutí je přežitek bezpříznakově nemocní? / buněčná imunita / imunita / kontraindikace / mRNA terapie / patogen / Petr Václav / protilátky / smrt / spike protein / stárnutí je přežitek / Studio Midgard / superrozmetači spike proteinů / vakcinace / vakcinace dětí / vektorové vakcíny /

Komentáře

  • Jarmila D. napsal:

    Dobrý den, píšu možná zbytečně a není to důležité, ale dnes mi moje vnučka, která chodí do 5. třídy říkala, že si všimla, že na testovací tyčince byl nápis infection. Vnoučata mají ode mne totiž doporučení, aby sledovala, jestli na obalech není nápis positive a ať si všímají i podobných věcí, které se jim nějak nezdají. Nemám zkušenosti, co je na testech a jejich obalech běžně napsáno, jelikož jsem se ještě naštěstí ani netestovala a ani se nehodlám v žádném případě očkovat. Takže spíš bych potřebovala ujištění, pokud o tom máte povědomí, zda toto označení je běžně v testovacích sadách, ale mně připadá dost divné mít testovací tyčinku označenou jako infekční.. Prý to ale měli i ostatní. Jen jsem jí vytkla, že to nevyfotila, mohla bych být moudřejší a měla bych možnost porovnání, kdybych pro srovnání zakoupila stejný test-mají testy antigenní na vytírání z nosu. Děkuji, budete mít čas odpovědět.,pokud na tom něco bude k zamyšlení, budu ráda, že mám tak vnímavou vnučku. Pokud se neozvete, nic se neděje, je mi jasné, že máte málo času a budu to brát jako odpověď, že tato informace nemá význam. Jarmila D.

    • Petr Václav napsal:

      Jarmilo zdravím, to by chtělo vyfotit, abychom vyvodili v souvislostech s ostetním textem. Jinam není nutné, aby to tam psali, že je to infekčně závadné víme i tak . . . Myslím, že to nic na věci ani nemění . . . Děláte dobře, že se vnoučatům takto věnujete, to je to, co je nutné dělat! Mnoho sil i zdaru! Petr V.