20.8.2021 - Petr Václav

2021-08-20 – Hovory při víně s Mgr. Luďkem Růžičkou 186. díl – 139 min.

Proč raketově zdražil heroin po odchodu americké armády z Afghánistánu? Jaké historické kořeny má vývoj událostí v Afghánistánu? Proč si za 20 let působení v této zemi armády NATO nevychovali tlumočníky ze svých řad? Kdo ve skutečnosti jsou ti tzv. tlumočníci? Důkaz mrhání miliardami ze společného rozpočtu – prezident Miloš Zeman zpochybnil naši účast v NATO. Další důvod volit Volný blok!

Archiv pořadů / Hovory při víně / Volby 2021 Afghánistán / heroin / host Mgr. Luděk Růžička / hovory při víně / NATO / Petr Václav / prezident Miloš Zeman / Studio Midgard / volby 2021 / Volný blok /

Komentáře

  • Jarmila D. napsal:

    Jestli budete chtít, aby uspěl Volný blok ve volbách, a to já chci také, musíte odstavit od sčítacího softwaru Babišovy lidi. Jinak je to marné. Zase se volby cinknou jako už vícekrát.Proto se stále udržují statistiky ve stejném módu vysokých preferencí ANO, aby pak nevznikl velký rozdíl mezi tím, co si jako lidé teď myslí a tím, jaké budou cinklé volební výsledky. Kdo má prašule, ten si tady řídí i statistiky i výsledky voleb.Jako v USA.

    • Petr Václav napsal:

      No bohužel Jarmilo máte pravdu, vytváří si uměle i názor, že nemá cenu volit jiné strany . . . jenže, každý plán má své „díry“ a na ně cílíme. Díky za námět!