10.9.2021 - Tapin - Radio

2021-09-10 – Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Hovory u klábosnice

Komentáře

  • blanickyrytir napsal:

    Nezlobte se ale na rozdíl od Vaší odpovědi není v mém příspěvku ani stopy po nadřazenosti ani mentorování. Naopak je to reakce na Vaše technické problémy při vysílání posledního VK s upřímnou snahou poradit. Nejsem sám kdo chtěl poradit a pamatuji, že pána co volal a radil linux jste taky zprudili ho jako kdyby na Vás útočil. Nechápu proč se takto chováte k Vašim věrným posluchačům a berete snahu poradit jako osobní útok.Vysoce oceňuji Vaši práci a nehodlám se s Vàmi o ničem hádat, také jsem velmi zaměstnán. Rád Vás budu poslouchat nadále i když se ke mě chovátr jako k podčlověku, no nic, mě to žíly netrhš, jen si poslužte, když Vám to uleví. Nedovolil bych si kritizovat, vím, že to děláte ve volném čase ale jsem opravdu velmi smutný, že jste po mě tak vyjel. Jen poslední poznámka, asi jste si spletl Whatsapp s Telegramem, Telegram nepatří Gatesovi ale Durovovi. Vše v dobrém.

    • Tapin - Radio napsal:

      Dobrý den,

      Váš 1. příspěvek byl plný invektiv, emocí, zbytečného rýpání, z toho se prostě nevylžete. Rozhodně to nebyla upřímná snaha poradit. Nedivte se potom, že to nastartuje odpovědi v podobném duchu. Upřímnou snahu technicky poradit vítáme od kohokoli, a že takových lidí bylo (a je) velké množství. Našich posluchačů si velmi vážíme. Toto je ode mě vážně poslední příspěvek na toto flame, další nic neřeší.
      ps1: Ohledně Telegramu, máte pravdu, patří Pavlu Durovovi, nicméně je integrovaný aplikací Unigram do Windows 10, tedy přímá linie tu bez pochybi je.

    • vlcice napsal:

      Tak jim fyzicky pomožte, každý s linuxem neumí, není to vůbec tak primitivní, jak píšete.
      Určitě by Vaši pomoc uvítali.

  • blanickyrytir napsal:

    PS: budete se divit, ale mnoho Vašich posluchačů nenakupuje globalistickè značky, nechodí do globalistických supermarketů a dokonce nemají ani to globalistocké PC. Za to mají doma zbrojnici značky ČZ. Díky VAŠÍ osvětě. Na to byste měli být hrdí a ne naštvaní…

    • Tapin - Radio napsal:

      Dobrý den,

      Musíte si uvědomit, že když budete formulovat Vaše doporučení kazatelskou/mentorskou formou, ze které je cítit nadřazenecká tendence druhého shodit a ponížit za každou cenu, nebudeme se s Vámi mazat, a budeme k Vám přistupovat stejně tvrdě. Práci, kterou děláme, děláme pro radost a ve svém volném čase. Máme civilní práce, rodiny, koníčky…, rádio jedeme na doraz. Nemáme čas laborovat s novými systémy. K Vašemu 2. příspěvku, to Vám rozhodně nevěřím. To, co uvádíte, si může dovolit střední nebo vyšší střední vrstva. Rozhodně ne někdo, kdo jen tak tak vychází s penězi na měsíc. Projděte se po domácnosti, a sepište si značky všeho, co najdete. Minimálně 50% bude globalistických. Jsou to podobné kecy, jako při protestech proti zasedání MMF v Praze r. 2002, kde se protestantům vysmívali, že na sobě měli globalistické značky oblečení nebo bot.
      ps: Telegram, který každý vychvaluje, patří také Billu Gatesovi, a je integrovaný do Windows 10. Jistě ho také nepoužíváte. 😉 Z mé strany je to vše, další nekonečné odpovědi na odpovědi jsou nadbytečné. Hezký večer

  • blanickyrytir napsal:

    No dobře, tak se uražte a pokračujte pod Billovejma Windows a bude to furt padat, já už fakt nevím. Lidi vám to telefonujou.Stěžujete si, že vám shazujou spojení. Alespoň na Odysee że jste z YT přešli, zaplaťpánbůh aspoň něco. Konceptuální gramotnost… A schopnost poznat, že to někdo myslí dobře. Asi když si nějaký posluchač udělá čas aby zavolal nebo napsal, tak to nedělá proto aby jen prudil.Pod linuxem nebo OK budiž, i globalistickým APPLEM by vám to fungovalo. A nadávat za to, lidičky, dyť jsme na jedný lodi, Chápu, že toho máte všeho po krk a nervy v kýblu ale když nezachováte klid Vy, tak už nikdo. Hezký den! Justas.

  • blanickyrytir napsal:

    Na rovinu, jak chcete dělat alternativu, když jedete na Skype Billa Gatese? A naprosto globalistických Windows? Nedivte se pak, že to furt padá. nechápu Vaši lenost přejít na linux. Vysvětlení,z minulých pořadů, že je tl složité je infantilní. Není to vůbec složitè. Celé studio převorat na linux trvá půl dne. Komunikace s panem VK přes skype , to je jako to rovnou posílat na STS Chvojkovice-Brod . většina Vašich posluchačů nechápe, jak vůbec můžete na tom stupidním Gatesově systému fungovat. Pokud se bojíte, že to nezvládnete technicky, tak tam hoďte Linux Mint, ten používam i já, tzn, zvládne i děcko.Howgh.

    • Tapin - Radio napsal:

      Dobrý den,

      To, co zkoušíte, jsou asi tak absurdní kecy, jako když byste prohlásil, abychom nekupovali lednici, pračku, mikrovlnku, rádio… od jakékoli globalistické firmy. Abychom ze svého šatníku vyhodili veškeré oblečení globalistických značek. Abychom důsledně nekonzumovali jakékoli potraviny z dovozu, protože jsou z globalistického řetězce. Abychom nejezdili zahraničními auty, protože jsou globalistických značek. Abychom nechodili do jakéhokoli super/hypermarketu, protože je globalistický. A konečně, abychom nepoužívali ani ten Váš Linux běžící na počítači globalistické značky (HP, Del, Asus, Acer…) se součástkami z Číny. Mimochodem, jaké značky je Váš Iphone nebo Android? 😉 Tak si prosím ponechte Vaše mentorské knížecí rady, vážně na ně nikdo není zvědavý. Hezký den