17.9.2021 - Tapin - Radio

2021-09-17 – Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

NÁVOD na Člověka

Tento kruh, je návod k tomu, jak žít klidný a bezstarostný život. Jediné co mohu v životě ovlivnit je to, na co upřu pozornost svou vůlí a co je následně uvnitř mé mysli. Co je v mé mysli určuje to, jak reaguji na životní situace a jaký jsem člověk. Mohu si vybrat, je to v mé vůli. Mohu být ďábel a nebo anděl. Mohu být egoista a nebo altruista. Mohu mít v hlavě stoku a nebo dokonale uklizeno. Mohu žít v souladu sám se sebou a svým okolím a nebo mohu se všemi bojovat, abych se „prosadil a kamsi to dotáhl“. Mohu převzít absolutní zodpovědnost za svůj život a nebo mohu sloužit zájmům druhých, pro drobky z jejich stolu.

Mohu být šťastný a nebo ne-šťastný. Mohu se rvát s ostatními, abych je přesvědčil o své pravdě a nebo mohu jít ostatním takovým příkladem, aby mne sami a rádi následovali. Mohu více rozdělovat lidi a nebo je naopak spojovat. Mohu lpět na lidech a věcech a tím jim patřit a nebo mohu být vnitřně naprosto svobodný. Mohu žít jen rozumem a být tak zcela bezcitný, žít naopak svým srdcem a být ne-rozumný naivka a nebo mohu obojí spojit a být rozumný Člověk s otevřeným srdcem, co mu záleží na lidech okolo sebe, na své zemi, na svém kontinentu, na Životě jako takovém.

Hovory u klábosnice

Komentáře

  • Peeetr napsal:

    Díky za odpověď. Ano kroužení jsem si všiml již mockrát. To rozeznám. Ale nikdy jsem nezažil toto, proto mě napadlo jestli vám to nezpůsobila závada nebo chyba, protože po ukončení pána s hvězdnými branami začal VK od prostřed věty a úplně na jiné téma. Byl jsem zvědavý co se stalo, jako typické kroužení to nepůsobilo vůbec. Dík

    A díky za zamyšlení… ale jak si jednou vezmete červenou pilulku, není cesty zpět 🙂
    Petr

    • Lea napsal:

      Mam stejny nazor, take jsemsi toho vsimla,tentokrat to krouzeni nebylo,ale presne,jak popisujete.Skoda,zrovna to byl zajim.dotaz

  • Peeetr napsal:

    Vážení tvůrci pořadu, poslouchal jsem jako vždy dnešní pořad se zájmem, ale v závěru pořadu se dovolal posluchač podruhé, poté co pan VK oznámil že vezmě poslední dotaz dne. Pán v dotazu mluvil o hvězdných branách, o klíčích, které má bílá civilizace a poté jste jej s panem Vítkem přerušili, že už je pozdě a do toho najednou pan VK začal odpověď na zcela jinou otázku, že nemůže radit nikomu koho volit. Nevíme co se stalo, je to i v záznamu tohoto pořadu zde. Dotaz v záznamu začíná v 2:33:24 a to jsme také slyšeli, pak ovšem zásah,střih jakoby a navazuje VK s úplně jinou odpovědí. Co se tedy stalo? Ve 2:35:00 Vítek přerušuje volajícího, ale asi někoho jiného, než jsme slyšeli. A ve 2:35:12 navazuje VK. Mrkněte prosím na to. Mám pocit že jste současně vzali 2 posluchače, ale jeden byl v éteru a druhý měl dotaz na VK. Díky Petr

    • Martin Marcikán napsal:

      Dobrý den Petře.Poslouchal jsem ještě jednou originál záznamu, a pro jistotu i to co je uloženo zde v Archivu.

      Stopáž z Archivu –
      2:33:22 ukončuje VK odpověď a dává prostor poslednímu volajícímu.To se podruhé dovolal ten člověk, který neustále hledá mimozemšťany, hvězdné brány atd. Toho jsem měl již na telefonu a měl jsem v tu chvíli vypnutý mikrofon, proto jsem zapojil hovor do vysílání a pán na mobilu začal hned mluvit.

      Není v tom žádná manipulace střihem či podobně. A to, že pan VK neodpoví přímo na dotaz a krouží kolem, toho jste si mohl u několika témat všimnout, za ty roky. To téma je možná tak obsažé a komplikované, že by se těžko odpověď vešla do cca 5 minut, které zbývaly do konce pořadu.

      A nyní mé zamyšlení nad daným problémem –

      Jsme skutečně mravenci, kteří se snaží dohlédnout až tam co se děje za lesem, na sídlišti, nebo dokonce na jiném světadílu? Dokážeme vůbec dohlédnout někam dále, než je nejbližší okolí našeho mraveniště? Je to podobné jako když vezmu řekněme 10 mravenců a ty na nějaký čas nechám cupitat po automobilu. Každý mravenec v jiné části, viděl něco jiného, a tak logicky, i když poté bude všech 10 mravenců popisovat jednu neskutečně (pro mravence) velkou věc, stejně každý z nich bude popisovat nějakou jinou část automobilu, úplně odlišnou od všech ostatních. A tak se mravenci stejně nikdy neshodnou. Každý byl někde trochu jinde, ale přitom stále na stejné věci, objektu, atd.

      Jak ovlivní můj život to, zda tu jsou ještěrky, draci, hmyzáci, kteří buď bojují o planetu, nebo se o ní dělí? Jak ovlivní informace o tom, co je skutečně mimo Zemi a kdo to vše spravuje, můj život a bytí? A je Země skutečně planeta ve Vesmíru? Nebo jsme (Země) jen Petriho miska, kdy je vesmír jen projekce? Nebo je projekce vše kolem nás, život, hmota, a svět vůbec, jak jej vnímáme? A jak to ovlivní můj život, mé štěstí, moji pohodu, a hlavně mou rodinu? Nijak. Četl jste knihu Limes inferior – Janusz A. Zajdel? tam je celý problém dost dobře naznačen a popsán a ten konec je opravdu krutě skvělý. Doporučím Vám tuto knihu, jen jako odrazový můstek.

      Globální podvod 9/11 je odhalen, uplynulo 20 let a stejně se nic nezměnilo. Skuteční viníci nebyli odhaleni, souzeni a potrestáni. Vše odneslo přes 3000 lidí ve WTC a stovky možná tisíce odvážných, kteří pravdu odhalovaly celých 20 let. + miliony zabitých ve válkách s terorismem a hrozbou západu.

      Ale to je jen nástin všeho. Nečekám uspokojení v mé odpovědi, ale snad si ji přečtou i další a začnou přemýšlet, kam upřít svou pozornost.
      Hezký den přeji.