8.10.2021 - Helena Suchá

2021-10-07 – Vladimíra Vítová_Adam Bartoš_Marek Adam_Václav Kupilík_Komentáře ANS_123 min.

Suverenita aliance národních sil / ANS / internetové rádio / Studio Helen / SVCS / Svobodný vysílač CS /

Komentáře

  • vladvit napsal:

    Je jeden oblíbený citát kohosi, že kdyby volby mohly něco změnit, tak by je už (elita) dávno zakázali. Než si něco takového přisvojíte za vlastní, uvědomte si, že nihilismus je jeden z pěti druhů sociální idiocie. Nihilista je elitám stejně užitečný jako nadšený přikyvovač, neboť část tvůrčího potenciálu je z populace vyřazena. Abychom pochopili, z čeho ty omyly pramení, neboť lidé tak nějak cítí, že „na tom něco je“, je potřeba znát pět druhů sociální moci.

    PŘIŠLO EMAILEM:

    5 druhů sociální moci seřazeny hierarchicky (nevěřte řečem o tom, že by si byly rovny):

    1. Konceptuální – stanovuje koncepci/cíl, kterého má být dosaženo. Pokrývá právě první čtyři etapy plné funkce řízení.

    2. Ideologická – pokud by lidé znali koncepci/cíl, poté co by se vyzvraceli, by koncepci odmítli. Proto se zde koncepce zahaluje do přijatelného hávu ideologie náboženské či světské. Kráčíme sice do pekla, ale povídáme si u toho hezké pohádky a zvoníme rituálními rolničkami.

    Až nyní přichází na řadu ty, které všichni známe.

    3. Zákonodárná – dává koncepci právní formu

    4. Výkonná – prosazuje koncepci zabalenou v právní formě

    5. Soudní – dohlíží nad jejím dodržováním

    V současnosti neexistuje na zemi jediný stát, který by byl sám sobě či jiným zdrojem moci konceptuální a ideologické. Neexistuje. A vtip je v tom, že pět druhů sociální moci je VŽDY přítomno. Všechny současné státy přichází na „scénu“ až v momentu 5. etapy plné funkce řízení, kdy zavádí již zformovanou koncepci do života společnosti.

    A to co je „nad“, je již dodáváno zvnějšku a říká se tomu nadnárodní a globální politika/řízení.

    Tak ať volíte tak či onak, na prvních fázích plné funkce řízení se nic nemění, protože se nemění moc konceptuální.

    Pozice či opozice je hra pro dav. Jestliže pozice či opozice není schopná zformovat vlastní konceptuální moc, vždy „spadnou“ pod tu stávající. Je zde pochopitelně čistě teoretická možnost (kterou nás zejména náboženské ideologie krmí), že se objeví jedinec, který to za vás vyřeší. Bude se moci opřít o nějakou světovou supervelmoc s dostatečnými zdroji, jeho schopnosti budou neobyčejné, ideálně telepat na sto procentech s dlouhověkostí želvy, osvícený diktátor, jemuž vládne jen jeho svědomí. Takže můžeme buď sednout a čekat, anebo…

    Anebo začít sami si osvojovat znalosti řízení. Nečekat na světlo, stávat se světlem. Brát si moc do vlastních rukou a moc, to jsou znalosti a schopnost je prakticky použít v řízení.

    Má v tom případě význam jít volit, když se tím na prvních etapách řízení nic nemění? Má! Protože jsou zde setsakra důležíté dva faktory.

    Faktor času

    Faktor probíhajících procesů

    Procesy je to, co by nás mělo zajímat. A procesy již ovlivnit volbami můžete. Čas hraje v náš prospěch a v tuto chvíli se nacházíme v situaci, kdy musíme oddalovat a odolávat tlaku těch destruktivních procesů a z procesů vybírat a podporovat ty, které jsou v tuto chvíli nejpřijatelnější. Systém se hroutí a je rozdíl, jestli vám na hlav u spadne kus dřevěné fošny, nebo celý barák. Vše, co se může stát, již bude bolet, důležité to bude přežít.

    Tak do jakých procesů si zasadíme kandidující strany?

    Nevlastenecká fronta – proces plné destrukce státu a společnosti s plným dopadem všech destruktivních procesů probíhajících na Západě pod heslem: „Patříme na Západ“. Je jedno, jestli pro dané straníky vychází slunce nad Washingtonem či Bruselem, obojí jedno jest. ODS, KDU, TOP09, Piráti, STAN, ČSSD, plus příslušná drobotina. Pro ty, kdo se rádi mýlí se Západem až k umýlení k smrti.

    KSČM – ideologicky mrtvá strana. Neschopnost konečně se podívat tomu marxismu na zoubek. V současném ideologickém proudu přebitá „progresivní levicí“ tj. neomarxismem. Národní orientaci hatí trockisté kolem Dolejše. Není součástí žádného významného probíhajícího procesu – mrtvý brouk.

    Trikolora, Svobodní, Soukromníci – ideologicky mrtvé strany snažící se resuscitovat a navrátit se k něčemu, co vedlo k nynější situaci. Liberální kapitalismus s konzervativní tváří pro nostalgiky a notorické závisláky na iluzích.

    ANO – čiže Babiš. Dobře pracuje v procesu V4 a Trojmoří. Oddaluje nejdestruktivnější procesy.

    Vlastenecká a „vlastenecká“ fronta. Projekt Volný je imitačně provokační činnost a řízená opozice.

    Dalším ovocem tohoto projektu je zhacení procesu očisty ČT od podpindosů odstavením Lipovské. Cíl projektu: volební zisk blízký pěti procentům (ale nesmí překročit), odsátím hlasů hlavně SPD. Další fragmentace. SPD, která je také pro stávající systém.

    Prameny, Švýcarská demokracie a další nemají sebemenší potuchy o řízení společnosti a sociálních supersystémů!!! JE MOŽNÉ VOLIT JEDINĚ ALIANCI NÁRODNÍCH SIL A NÁRODNÍ DEMOKRACII!!! JINAK JDE CELÝ STÁT DO KYTEK!!