21.11.2021 - Martin Marcikán

2021-11-21 Plandemie – podvod tisíciletí končí II / Na Vaše zdraví ?! # 63

Lukáš Pollert se cítí – cítí se šťastně.

Někde ke mně doputoval tento skvělý text od biologa Prof.Stanislava Komárka:

„Vzhledem k tomu, že očkování je pro každého dostupné a kdo chce, dávno je mohl absolvovat, je drastické nucení k němu brutálním zásahem do lidských svobod. Člověk je tím degradován na úroveň domácího zvířete, které majitel, v tomto případě stát, očkuje či jinak manipuluje, jak chce.

Podobné akce podkopávají důvěru občanů ve stát, vytvářejí dosti děsivý precedent a přinesou na dlouhé lokte nesrovnatelně větší škodu, než je pochybný epidemiologický prospěch, též nepříjemně upomínající na praktiky nacistického režimu vůči Židům.

Neočkovaní se stávají oficiální vrstvou „nepřátel lidu“, proti nimž lze libovolně štvát v médiích, jako kdysi proti chartistům – ti se přece také mohli zapojit do budování světlých zítřků. Pokud se nějaká metoda ukáže jako málo účinná (očkování nepředstavuje „tečku za covidem“, jak bylo ujišťováno), bývá zvykem opět přitvrdit v tomtéž, ne hledat novou cestu. Ve spojení s cenzurou a trestáním „dezinformací“ pak vzniká zcela neblahá směs.

Současný proces nápadně připomíná pobělohorskou rekatolizaci v Čechách, kdy také byla bez skrupulí likvidována ohniska „protestantské nákazy“ a každý obyvatel musel mít potvrzení o zpovědi, čemsi jako kombinaci duchovního vyšetření a očkování.

Tato éra se tradičně nazývá „dobou temna“. Obávám se, že společenská křeč spojená s covidem zničí základ západních společenství, svobodu individua – jedná se o celoplanetární vítězství principů čínských. Naše generace emigrantů a disidentů vidí své dílo v troskách…“

Rubikon překročen: Jako tradičně v čele přípravy holocaustu rakouský Führer. Povinné očkování již nen jení „mýtus konspiračních teorií“. Předválečné přípravy vrcholí. Jedovatý salám sněden. Injekční gilotina. Už jsou tady!

https://www.protiproud.cz/politika/6141-rubikon-prekrocen-jako-tradicne-v-cele-pripravy-holocaustu-rakousky-fhrer-povinne-ockovani-jiz-nen-jeni-mytus-konspiracnich-teorii-predvalecne-pripravy-vrcholi-jedovaty-salam-sneden-injekcni-gilotina-uz-jsou-tady.htm

Slovenský ministr zdravotnictví narovinu přiznal, že očkování občanů je politická otázka a farmaceutické firmy prý vládám říkají, kdy a koho mají očkovat! Použití zbraně slovenským policistou na demonstraci v Bratislavě bylo v rozporu s návodem k použití zbraně!

Zaslané dnes našej skurvenej fašistickej vláde SR…
Upozornenie pre vládu SR. Ak do 7 dní nejedná nápravu a nezačne rešpektovať rozhodnutie rady Európy a jej rozhodnutie Č.2361 zo dňa 27.1.2021 a aj naďalej bude porušovať medzinárodné záväzky o ľudských a občianskych právach ktorými sa SR zaviazala plniť a neprestane porušovať vlastnú ÚS SR tak bude smerovať ďalšia žaloba na Haagsky tribunál a sťažnosť na Radu Európy za neplnenie hore uvedenej rezolúcie Rady Európy.


Zdroj: https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Rada_Eur_243_py_CoE_rezol_250_cia__269_2361-2021.pdf

192 KB

Preklad-RADA_EUR_211_PY_COE_27_1_2021_REZOL_218_CIA__268_2361 SK.pdf

395 KB

Očima profesora Jiřího Berana: Po lidech nelze žádat, aby se povinně očkovali, když pak stejně budou pozitivní

Imunolog: Když necháme po světě běhat očkované, kteří šíří infekci, čísla budou stoupat

Ani najvyššia zaočkovanosť nepomohla. Prvá európska krajina oficiálne ruší Vianoce pre covid-19

https://www.trend.sk/spravy/ani-najvyssia-zaockovanost-nepomohla-prva-europska-krajina-oficialne-rusi-vianoce-pre-covid-19?fbclid=IwAR2IzVYabHMXfHsD9uu9BohqI8Tii2r1NLXlHLcwu0lflAgUFqGTY-0NDrw

M. Kotleba: Liečte chorých, zdravých nechajte tak! Vláda sa spolieha na strach. Nedajme sa zlomiť!

ROZLOUČENÍ – Mé blogy končí

Marek Soun: Chcú Lockdown? Budú ho mať, ale po našom! TOTO sa im páčiť nebude

? Senátor Paul Faucimu: „Myslím, že nastal čas, abyste odstoupil.“
„Snažíme se definovat způsob, jakým se to děje. Dokud nepřijmete odpovědnost, nejsme blízko tomu, abychom zabránili dalšímu nebezpečnému experimentu tohoto druhu. Je to nebezpečné a kvůli nedostatku soudnosti si myslím, že je čas, abyste odstoupil.“
? Senátor Paul Faucimu: „Změnil jste definici na svých webových stránkách, abyste si zachránil zadek“.
„Existuje převaha důkazů, které nyní ukazují na to, že pochází z laboratoře, a vy jste změnili definici na svých webových stránkách, abyste si zachránili zadek. To je to, co jste udělali. Změnili jste svou webovou stránku tak, aby obsahovala novou definici, která nezahrnuje rizikový výzkum. Dokud nepřiznáte, že je to nebezpečné, nikam se nedostaneme. Musíte uznat, že tento výzkum byl nebezpečný. NIH ji nyní přezkoumala. Vaše vlastní instituce provedla audit.“

Ústavní soud: informace o očkování je vysoce důvěrná. Nikomu nic neříkejte!

Názor naslouchače

VAROVÁNÍ
Pokud čtete a posloucháte informace, jako jsou např. ty od VK, tak takovéto informace berte jen jako POUHÉ zprávy o tom, co by ne-mocní rádi zavedli. Jsme přesvědčeni o tom, že VK a jemu podobní „lidé“ svými informacemi záměrně negativně programují své posluchače a čtenáře. Mnozí takovíto programátoři totiž velmi dobře vědí, že myšlenky a představy čtenářů a posluchačů vytvářejí plán tvoření toho, o čem tito „lidé“ tak barvitě píší a hovoří.
Ti kteří viděli např. film Koule již asi ví o čem je řeč.
Uvědomte si, že Titanik byl taktéž nejdříve jen pouhý, zdánlivě neškodný román, který se díky myšlenkám – programu (7.D), z něho se rodících vnitřních, mentálních představ (6.D), podporovaných po-city – frekvencemi (5.D) a emocemi (4.D) stal vně projevenou 3.D realitou.
Pokud ještě nevíte, jak je tento svět vytvářen, doporučuji přečíst si tyto články:
* Čím rychleji pochopíte, že jste především vědomí (čili kosmická energie – „duše“) a teprve potom fyzický, neboli holografický projev existence, tím rychleji budete moci začít dělat zdánlivě nemožné Podrobnosti ZDE.  (kliknutím níže na střed prázdného místa se zobrazí obrázek)

Víte, že vědci zjistili, že duše Váží 21 gramů?
* Vědecký důkaz, že energie Vědomí (čili živého tvořivého světla tvořící veškerou hmotu) je jen nehmotná FREKVENCE světla, která se změní v ČÁSTICE hmoty teprve až na ni upneme pozornost Podrobnosti ZDE.
* Pochopení principu tvoření veškeré tzv. hmoty, prostoru a událostí tvořících zdání plynoucího času vám umožní stát se vědomým tvůrcem svého světa i jeho realit a pánem svého osudu. Podrobnosti ZDE.
* Obrovská síla záměru (7.D), představivosti (6.D) a po-citu (5.D), aneb jak z představ vytvářet příjemné radostné a povznášející věci, události a všestrannou hojnost Podrobnosti ZDE.
* Jak získat, vlastnit, mít, umět, tvořit atd. cokoliv co si jen přejete (včetně pevného zdraví), aneb jak si začít tvořit Ráj na Zemi (návod na všestranně úspěšný, radostný a šťastný život) Podrobnosti ZDE.
* Z čeho a jakým způsobem jsou tvořeny veškeré hmotné projevy existencí, aneb jak si stvořit překrásný svět, ve kterém je pro všechny zúčastněné radost pobývat a žít Podrobnosti ZDE.
Proto ve svých myšlenkách a představách tvořte to, co si přejete, aby se odehrálo i na hmotné úrovni existence a vše disharmonické hned v zárodku nahraďte, čili přeprogramujte pozitivními myšlenkami, z nichž se rodí pozitivní představy, které se díky specifickým frekvencím a gravitačním silám emocí zhmotňují do fyzické, vně projevené reality.
* Film Koule / Sphere 1998 je ke stažení ZDE. Pokud jste film Koule zatím ještě neviděli, vřele Vám doporučuji, abyste tento film shlédli.
* Související článek: Zakázané snění [Válka o vědomí 2] Podrobnosti ZDE.
* Meditace&vizualizace na TRVALÉ vzájemné propojení všech nositelů světla a vytvoření jednotného tvořivého energetického pole, potřebného pro odstranění negativity ze světa a přípravu na událost Podrobnosti ZDE.
(výše uvedené zkopírujte i s obrázkem a rozesílejte to dál)

Na Vaše zdraví ?! COVID-podvod / internetové rádio / Na Vaše zdraví !? / plandemie / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS /

Komentáře

  • Swira napsal:

    Jsem velmi rad ze jsem nasel komentar VAROVANI pod timto poradem. Vysilani VK jsem drive poslouchal se zaujetim jelikoz se presentovaly jako neco noveho, jako nahled do zakulisi vseho deni od nekoho kdo vi vice nez bezny clovek.
    S postupem casu, jsem zjistoval, ze mi na tech vsech „informacich“ jak ve vysilani, tak i clancich neco nesedi. Vice nez pocit o informovanosti prevazoval pocit bezmoci naplneny negativnimi emocemi, coz semi nestava casto. Postupem casu jsem zjistil ze se v podstate jedna o neco, cem se rika „predictive proraming“, tedy jak je jiz zmineno v komentari, vystavit ctenare a posluchace informacim kde je jim dopodrobna vykresena jiz dopredu naplanovana a vyzadovana situace ktera ma byt prijata podvedomim obecenstva jako jiz ocekavana realita. Samotny fakt ze lide jsou v poradech oznacovani jako „tupi goyim“, oslovovani ve 3. osobe (toto VAS ceka, budete muset, nemate uniku, je vymalovano, atp.) vytvari pocit ponizeni, osamoceni a bezmoci a tim vice je efekt toho co je presentovano ucinejsi. Proc ten modulovany hlas (frekvence) v poradech? Kdo je pan VK? Nikdo nevi, stejne tak jako zdroj informaci ktere jsou presentovany ale jsou brany jako fakta ktere vykresluji a urcuji nasi budoucnost.
    Zajimave je, ze nezavisle na sobe, odezva lidi z meho okoli, kteri taktez nejaky cas sledovali porady a cetli clanky je v podste stejna, co zde popisuji.
    Pripojuji se k tomuto varovani, lide by meli byt opatrni a cerpat z takovych zdroju ktere je obohati a ukazi jim najit tu lidskou silu ktera se v nich skryva.

    • Studio Plzeň napsal:

      Docela by mně jen zajímalo odkud máte, že je hlas pana VK modulovaný? Kde jste to slyšel?