29.11.2021 - Tapin - Radio

2021-11-29 – Ilona Šulcová: Nesahejte nám na děti. Zdraví lidé, stejně jako nevinní, nesmí být perzekuovaní!

Hovory u klábosnice

Komentáře

  • ivana napsal:

    Dobrý den, nesouhlasím, že jediné správné bylo vyžadovat po řediteli, aby pustil dítě do školy bez podmínek, že jinak jsou problémy s OSPOD. Naše škola zveřejnila přípis MŠ asi v dubnu 2020/už se nepamatuji přesně/, že pokud dítě nejde do školy z důvodu, že se nechce testovat, má zameškané hodiny omluvené. Pracovali jsme z domu a na konci roku jsme dělali přezkoušení, Ale bylo nám jasné už tehdy, že dítě do školy mezi očko. učitele, uklízečky a kuchařky ani posílat nechceme!!! Od nového školního roku jsme přestoupili na soukromou školu a máme domácí výuku. A vůbec toho nelitujeme, když vidíme jak jsou dnes třídy zavírány nebo do karantény jdou neočkovaní a očkovaní chodí vesele dál. Na moji argumentaci zákony a paragrafy mě tehdy ředitel i starosta odpověděli, že mě chápou, ale mají svoje nařízení. Učitel jel tvrdě covid linii, přitom zdravotní problémy měl už po první dávce. Jejich vyjádření mám písemně. Snad mě to v budoucnu k něčemu bude. Ale abych šla sama jako jediná z celé třídy proti přesile, tak na to nemám. Rodiče se buď pustili do mě a nebo souhlasně přikyvovali učiteli nebo mlčeli a podřídili se, protože sami už byli zabodaní. Každý je svého štěstí strůjcem.
    Souhlasím, že ředitelé, starostové a učitelé porušují zákony, ale já kvůli tomu neohrozím zdraví dítěte.
    Jinak moc si vážím vaší práce na SVCS.

  • ivana napsal:

    je možné komentář editovat? zatím nevím jak. dám znovu, předchozí prosím nezveřejňujte.

  • ivana napsal:

    Dobrý den,
    nesouhlasím, že jediné správné bylo vyžadovat po řediteli, aby pustil dítě do školy bez podmínek, že jinak jsou problémy s OSPOD. Naše škola zveřejnila přípis MŠ asi v dubnu 2020/už se nepamatuji přesně/, že pokud dítě nejde do školy z důvodu, že se nechce testovat, má zameškané hodiny omluvené. Pracovali jsme z domu a na konci roku jsme dělali přezkoušení,
    Ale bylo nám jasné už tehdy, že dítě do školy mezi očko. učitele, uklizečky a kuchařky ani posílat nechceme!!!
    Od nového školního roku jsme přestoupili na soukromou školu a máme domácí výuku. A vůbec toho nelitujeme, když vidíme jak jsou dnes třídy zavírány nebo do karantény jdou neočkovaní a očkovaní chodí vesele dál.
    Na moji argumentaci zákony a paragrafy mě tehdy ředitel i starosta odpověděli, že mě chápou, ale mají svoje nařízení. Učitel jel tvrdě covid línii, přitom zdravotní problémy měl už po první dávce. Jejich vyjádření mám písemně. Snad mě to v budoucnu k něčemu bude. Ale abych šla sama jako jediná z celé třídy proti přesile, tak na to nemám. Rodiče se buď pustily do mě a nebo souhlasně přikyvovaly učiteli nebo mlčely a podřídily se, protože sami už byly zabodaní. Každý je svého štěstí strůjcem.