14.12.2021 - Petr Václav

2021-12-14 – Pokřivená zrcadla tohoto světa s hostem Janou Volfovou 195. díl – 120 min.

Proč nevidíte KTV v éteru? Kdy se opět KTV bude věnovat ožehavým tématům? A kdo vlastně omezuje, cenzuruje manipuluje a pokřivuje informační prostor sociálních sítí? O tom všem s Ivanem Smetanou. S hostem Janou Volfovou o akcích, kde se prezentoval Volný blok. Chcete se přidat k hromadné žalobě proti vyhlášce MZČR o povinném očkování? Co zajímavého pro své členy a sympatizanty Volný blok přichystal? Můžeme se těšit na politické rozpravy nad polévkou? Podpora a pomoc zaměstnancům v nouzi, když jim zaměstnavatel vyhrožuje a vydírá při nátlaku na očkování.

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa / Studio MIDGARD / Volby 2021 demonstrace / Facebook / Hana Lounová / host Ivan Smetana / host Mgr. Jana Volfová / hromadná žaloba / KTV / MZČR / Petr Václav / pokřivená zrcadla tohoto světa / polévky / rozprava / Studio Midgard / útvar MV / vakcinace / vánoční koncert / Volný blok / vydírání / vyhrožování /

Komentáře

  • Kora napsal:

    Je dobré, že šlo hodně lidí do průvodu na Hrad, ať už šli spontánně nebo organizovaně třeba z Vnitra. Znamená to, že i v DS jsou lidé proti DS, všichni nejsou zabednění. U nás v městečku Státní policie je také s lidmi. Ať tečkovaní nebo ne.