31.12.2021 - Helena Suchá

2021-12-30 – Vladimíra Vítová_VEZUEL_Jana Sochová_Komentáře ANS k aktuálnímu dění_114 min.

Archiv pořadů

Komentáře

  • vlcice napsal:

    Lidi jsou zoufalí a prahnou po dobrých zprávách a nějaké záchraně, ale informace Vezuel se mi jeví jako nedůvěryhodné. Bylo toho více:
    – podivná reakce na dotaz, čím se bude platit: jak přízemní se na něco takového ptát… No tak prý i barter. Budeme holičce platit vejci nebo bramborami, pokud o to ovšem bude stát.
    – podivná věc s registrací/ohlášení nového systému v Haagu – dobrá poznámka p. Vítové, odpověď mlhavá (V. byla zaskočena). Nedává smysl, aby se nový systém doprošoval uznání u prohnilých a provařených struktur systému současného!
    – krystalový kvantový počítač – další nesmysl. Pokud je někdo suverénní a svébytná bytost, nepotřebuje přece registrovat a administrovat cosi přes nějakou administrátorku (kterou nikdo nezná). Takový člověk svobodně koná a žije, bez toho, aby čekal na další průkazku, tentokrát ze strany adminky kvantového PC.
    Jsme svobodné bytosti i bez lejstra živého člověka, pochopte to!
    – na to, že je vše naprosto super a úžasné, na nás opravdu stále sypou příliš mnoho chemikálií – další věc, které se V. vyhnula.
    – vyvoleno je prý 144 tis. lidí podle Bible – hra na vyvolené a zatracené – nehrát! Krom toho je to číslo symbolické…

    Obecně se mi zdá, že jakékoli globální (tedy orchestrované) hnutí je zase jen past na lidi. Q je něco jako Qinterna – světlonoši, kteří svádějí na scestí. Věřte, meditujte, hlavně nic reálně nedělejte a ono se to SAMO stane. Někdo to zadministruje, vyřídí v Haagu, přes PC a bude.
    Fakt tomu chcete věřit?
    Musí být snem globalistů, aby se na tohle lidi nechali nachytat.

  • ac.71soucek napsal:

    Zdravím a velice by mě zajímalo,jak chce p,Vezuel překonat Herešav??