2.1.2022 - Martin Marcikán

2022-01-02 Plandemie – podvod tisíciletí končí # V / Na Vaše zdraví ?! # 67

Jeden ředitel školy poslal tento dopis každému učiteli, kterého zaměstnal ve své škole:

′′Úctyhodný učiteli!
Přežil jsem koncentrační tábor, mé oči viděly něco, co by neměl vidět žádný člověk:
– jak vědci inženýři staví plynové komory;
– jak kvalifikovaní lékaři tráví a mučí děti;
– jak vyučené sestry zabíjejí ženy a děti;
– jak absolventi vyššího vzdělání znásilňují a střílí ženy…

Proto nevěřím vzdělání.
Prosím vás: Pomozte studentům stát se dobrým člověkem. Vaše snaha by nikdy neměla vést ke vzniku bezcitných zrůd, vycvičených psychopatů a vzdělaných egoistů. Čtení, psaní, matematika je důležitá pouze tehdy, když pomáhá našim dětem stát se více empatickými lidmi“.



Deklarace členu IZS a ozbrojených sil ČR
https://deklaraceizs.cz/?fbclid=IwAR3REe4bwmbQd5pZPhjgeRHPPPSbs9uSYoxncZJFg8XQm-MELDAxEdN2NFA





Petra F. Rédová

https://vk.com/video325721098_456244363

Pandemie je nástrojem Great Resetu

Bývalý prezident Vatikánské banky Ettore Gotti Tedeschi otevřeně hovoří o cíleném snížení porodnosti a nastolení Great Resetu pod zástěrkou covid pandemie. 

https://vk.com/video627848704_456241916





NA ZÁKLADĚ SOUDNÍHO PŘÍKAZU
postupně uvolňované podklady od Pfizeru analyzují skupiny lékařů a vědců, kteří v nich umí číst a ví, jak mají studie vypadat. A to je průšvih pro celý kovidový narativ o potřebě a prospěšnosti oněch injekcí. Pod vlivem těchto výsledků je určitě zajímavá otázka – pro koho je to dobré?

Co myslíte, pro koho? 

https://vk.com/video645351285_456239777



Jak doktor Kubek otočil.

https://fb.watch/acubYpgGue/

KOB – Koncepce Občanské Bezpečnosti

Pre ľudí zaočkovaných vakcínami Pfizer a Moderna sa objavili veľmi nepríjemné informácie.

Podľa výskumu publikovaného v medRxiv je po 90 dňoch účinnosť vakcín Pfizer a Moderna proti kmeňu „omikron“ v skutočnosti negatívna, čo znamená, že imunitný systém je oslabený a nie je schopný proti kmeňu „omikron“ účinne bojovať.

U „klientov“ spoločnosti Pfizer je o 76,5% vyššia pravdepodobnosť infekcie a u „klienti“ spoločnosti Moderna majú o 39,3% vyššiu pravdepodobnosť infekcie ako nezaočkovaní ľudia. To vysvetľuje rozdiel medzi Juhoafrickou republikou a Spojeným kráľovstvom – čím vyššie percento vakcinácie, tým viac problémov ľudia majú.

Ľudí skutočne násilne naháňaôi na očkovanie pod hrozbou straty príjmu a teraz sa ukázalo, že koeficient ochrany pred vírusom je už po 3 mesiacoch negatívny.


https://sk.news-front.info/2021/12/24/proti-omikronu-su-mrna-vakciny-absolutne-bezmocne/

Studie z Izraele a z Oxfordske studie: Očkovaní lidé se nakazili koronou 27krát více než ti, kteří infekci prodelali a uzdravili se.

Riziko nakazy koronou je 27krát vyšší u očkovaných lidí než u uzdravených a riziko hospitalizace je pro ockovane 8krát vyšší, nez u uzdravenych lidi.

https://dieunbestechlichen.com/2021/12/studien-aus-israel-und-oxford-studie-geimpfte-erkrankten-27-mal-mehr-an-corona-als-genesene/

Radovan Lindemann je s uživatelem Radovan L Dočasný.

MUDr. Soňaa Peková, PhD: Je jen otázkou času, kdy se většina lidí probudí a odhalí se tento opravdu strašný hoax!! A potom budou tito jedinci, kteří se dnes prosazují jako elita společnosti, potrestáni!!
– Můj pohled na věc!!
Lež má krátké nohy a umí běhat jen krátké tratě!! Každá lež nebo podvod se dříve či později odhalí a každému kdo v tom má prsty bude vrácena i s úroky!! Karma prostě všechny dožene!! ️


PŘEHLED: Tisíce Čechů hlásí potíže po očkování proti covidu. Podezřelých úmrtí je už 65


https://cnn.iprima.cz/prehled-tisice-cechu-hlasi-potize-po-ockovani-proti-covidu-podezrelych-umrti-je-uz-65-25214?fbclid=IwAR1h7dr3mTAot2O_SlLOC6TAF1tAipvRK_W0kRXqhOnseVDmnWQRz9uT3a8



Stovky zdravotních sester brojí proti povinnému očkování. Válek jejich rebelii nechápe


https://cnn.iprima.cz/stovky-zdravotnich-sester-broji-proti-povinnemu-ockovani-valek-jejich-rebelii-nechape-53574?fbclid=IwAR3Xjb_OI0OKHaAseQgYW2bsVnr1yXLpBRFM8TDd7YfUKBda88xcLoVon6M


Deklarace sester k nátlaku na očkování

https://deklaracesester.cz/

Koncentráky pro neočkované? Největší zvěrstva lidem pod stromeček! Petr Žantovský ve varu. Přišlo to z vládní strany

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Koncentraky-pro-neockovane-Nejvetsi-zverstva-lidem-pod-stromecek-Petr-Zantovsky-ve-varu-Prislo-to-z-vladni-strany-687551?fbclid=IwAR0MPhpzrFYOTwZ1y7g38nn6A8GRYPKgjFyD1_IYVumHs6xGgJtTAQ91rOE




Dušek, Gocál: Co za tím skutečně je a co s tím můžeme dèlat 

https://vk.com/video-161110892_456239427

Petr Štěpánek

V roce 2021 jsem se zase nedočkal. Prožíváme naopak naprosto bezpříkladný útok na demokracii, jsme svědky skandální devastace občanských práv. Stokrát se mohou někteří lidé pohoršovat, že se objevují přirovnání k nacistickým praktikám třicátých let, ale nic to nemění na faktu, že to podobné prostě je. Opět se tu vytvářejí dvě kategorie lidí. Jedni po chodníku chodit smějí, druzí ne. Je to naprosto nepřijatelné. Spíš by se tihle „útlocitní“ lidé měli zamyslet nad tím, kam jsme to opět dopracovali, když tahle srovnání spoustu lidí prostě napadají. Udělejme s tím něco! Raději dřív, než bude pozdě.

Na Vaše zdraví ?! COVID-podvod / Na Vaše zdraví !? / plandemie / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS /

Komentáře

  • EU se rozpadla napsal:

    Na pana Petra Štěpánka. Diktatůra je, když v otázce práva platí na každého stejný metr. Demokracie je, když platí v otázce práv, na každého jiný metr. Tedy jsou užívány dva metry. Jeden je na pány, a druhý je na kmány. Tedy demokracie znamená svobodu se rozhodnout být otrokem.

  • EU se rozpadla napsal:

    Společnost Pfitzer hovoří o času potřebném k vyhodnocení podkladů a statistik k jími vinuté a použité vakcíně proti kov id, 75 let. To jim umřela umělá inteligence, včetně té jejich vlastní ? Přece kdyby jim ta umělá inteligence nechcípla, tak to mají roztříděno během chvíle či pár dnů. Tedy pokud umělou inteligencí neočkovali svým preparátem proti kov id 19.