7.2.2022 - Martin Marcikán

2022-02-06 Komentované zpravodajství

A/ Komentované zprávy

1. Události v Číně

      2. Informace z Ruské federace

      3. aktuality z EU

      4. vývoj na Ukrajině

      5. Zprávy z USA

      6. Novinky odjinud

      7. coronavirus, očkování, následky

      8. Zajímavosti z domova

B/ Tematické okénko

Program pro občany – debata

Hosté:  Ing. P. Ježek Ph.D

             Ing. Jaroslav Tichý

Kdo proniká do kabinetů vlád?

https://vk.com/video627848704_456242293

C19 – ZLOČIN PROTI LIDSKOSTI


A JE TO TADY!!
Zahájení GRAND JURY
Skupina mezinárodních právníků a soudce vedou trestní vyšetřování po vzoru jednání Velké poroty, aby veřejnosti představili všechny dostupné důkazy o C19 zločinech proti lidskosti a to proti „vůdcům, organizátorům, podněcovatelům a spolupachatelům“, kteří pomáhali a naváděli nebo se aktivně podíleli na formulaci a realizaci společného plánu pro pandemii.
Toto vyšetřování je od lidí a pro lidi, takže VY můžete být součástí poroty.
Tím, že ukážeme úplný obraz toho, čemu čelíme, včetně geopolitického a historického pozadí – proces má vytvořit povědomí o faktickém kolapsu současného, uneseného systému a jeho institucí a v důsledku toho také o nutnosti toho, aby si lidé vzali nazpět svou suverenitu.”
Odkazy na živé přenosy a další:
http://www.grand-jury.net/
ZÁZNAM DNEŠNÍHO PŘENOSU (začátek od 24:45)
https://gettr.com/streaming/psoiulc122

Zprávy bez cenzury bez cenzury / bez korektnosti / Informace / Ing Petr Ježek / Ing. Jaroslav Tichý / komentované zpravodajství / Svobodný vysílač CS / Zprávy / Zprávy bez cenzury /

Komentáře

  • EU se rozpadla napsal:

    Pane Tichý, rád vás poslouchám, až na ty mimozemšťany. Jinak super. Pane Tichý, sledují zprávy na seznamu a jinde, opravdu mi přijde, že i současná vláda nenápadně začíná proces NESARA. Po volbách jsem nechápal, proč se Babiš tak snaží rychle předat vládu, a Fiala se do vlády příliš nehrnul. Nejspíše proto, že se dověděl, že ho čeká úplně něco jiného než čekal, tedy nečekané změny. Proto Fialová vláda je ochromená. Ten rozpočet by musela překopat kterákoliv vláda včetně té Babišovo, přesto že Babiš měl svůj původní rozpočet. Třást by se skutečně měli nejen státní úředníci, ale i politické neziskový. Hodně se snaží maskovat tyto změny před veřejností. Prostě se naplňuje co jste řekl.