14.2.2022 - Martin Marcikán

2022-02-13 Necenzurovane net – Právo a jeho druhy LXXII

Viry nejsou nakažlivé – Dr. Aajonus Vonderplanitz

Aajonus Vonderplanitz byl americký alternativní výživový poradce a aktivista za práva potravin, který se zaměřoval na syrové potraviny, zejména maso a mléčné výrobky.

https://vk.com/video-78071920_456242565
 
 
 OPPT

 https://www-oppt–infos-com.translate.goog/index.php?p=rechtsformen&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=wapp#t

POJISTNÉ SMLOUVY ORGÁNŮ VĚŘEJNÉ MOCI | Domovina – vysílání 06.02.2022

Přirozenost Necenzurovane.net. / právo / Simona Schubert-Sebova / Simona z Mallorky / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS /

Komentáře

  • Simona napsal:

    TAKŽE CO MŮŽEME DĚLAT? CO MŮŽEŠ UDĚLAT?
    Bez JMÉNA – Bez HRY – Bez PRÁVNÍHO JMÉNA, žádný způsob, jak by systém mohl něco dělat s vámi nebo proti vám. Co tedy dělat, jak se vypořádat sám se sebou a se systémem?
    Ste živá BYTOST-človek, duchovno-morální bytosť! Nejvyšší hodnota na ZEMI!. ANO NĚKTERÉ ANO!Som – to je klíč. Co je za tým – vy sa rozhodnete!
    NEJSTE VAŠE JMÉNO! Nejste OSOBA! LIDÉ jsou otroci, jsou věci a tak se s nimi zachází! Ale můžete použít osobu k jednání v systému.
    ŽIVÍ LIDÉ nepotřebují práva, protože všechna práva již od přírody mají. Tak o to taky nežádejte, jinak budete zpátky ve hře, v systému. Pouze utlačovaní požadují *svá* práva, protože si myslí, že je nemají.
    Jste součástí stvoření, VĚČNÉ PODSTATY, ztělesnění JEDNOHO, Jediného Lidstva – Jediných lidí. Dostaňte se tedy do své skutečné velikosti, přemýšlejte a vnímejte ji. A – BUĎTE VELKÝ!
    Nesouhlaste s žádnou smlouvou, která by vám mohla přinést nějaký užitek! Systém s tím nepočítá. Vždy prohrajete! A pokud ano, měli byste určit, jak je smlouva strukturována. Protože bez vás, bez vaší energie, nemohou ve fikci existovat. Protože fikce NIC nevytváří a NIC negeneruje, nanejvýš KONZUMUJE. No, oni jsou vlastně praví (KONCOVÝ) SPOTŘEBITELÉ!
    Nepodepisujte žádné dokumenty, mohly by to být smlouvy a vnutit a zavázat vás do systému! Pokud neznáte a plně nerozumíte podmínkám. Taky je lepší nepodepisovat žádné petice , protože nic nedělají, ale mají váš podpis, vaše prohlášení o záměru.
    Pokud je podpis nevyhnutelný, použijte „iA“ (jménem vaší osoby), podepište se zkratkou, nikoli svým celým JMÉNEM, a přidejte „AR“ jako svého oprávněného zástupce . Protože reprezentujete osobu svou energií, svým BYTÍM a svým DĚNÍM. Nebo?
    Nikdy se dobrovolně neobjevujte v údajné kanceláři, v úřadu, ve vězení nebo u soudu. Jen OTROCI jdou DOBROVOLNĚ za svým PÁNEM a trýznitelem, to je jejich výsada.
    V případě, že se vás zeptají: Rozumíte mi? Znamená to Uznáváte, že jste pod mou autoritou? . Nikdy neříkejte ANO, spíše: Slyšel jsem vaše slova, ale nerozumím jim.
    Neodpovídejte na žádné otázky! SOVERÉN klade otázky a řídí a řídí situaci. Kdo je tedy SVERÉN? Hmmm?
    Příklady mohou být: Proč jsem tady? Dokážete se legitimovat? O jakou látku nebo formu se zde jedná? Spravujete důvěru AAAA (1) ? Můžete poskytnout smlouvu, kterou jsem podepsal vlhkým inkoustem? Kdo ti dal právo na mé fyzické tělo?
    V případě donucení (bod 7.): choďte pouze se SVĚDKY, případně nahrávejte na video a nikdy nesedejte v soudní síni, pokud je tato možnost dána i v rámci zachování klidu ve věci. Kapitán (soudce) na své lodi pouze nařídí svým OTROKÁM, aby se posadili. Vy jste VLÁDNÍK a stojíte v plné velikosti, VY jste konatel a VY kladete otázky . Protože kdo se ptá, ten vede.
    Vše máte již předplaceno registrací svého jména (rodný list) a přenesením doživotní tvorby hodnoty do systému, jste tedy investor, věřitel, poskytovatel energií, máte ID věřitele (to získáte od Bundesbanky ) a vy jste věřitel , systém je dlužník!
    ALE PROČ TO VŠE MŮŽE A DĚLAT?
    PROTOŽE JSTE ONI A PROTOŽE JIM DOVOLÍTE! Ano, zcela správně. VY jim to dovolujete, protože vás podvedli do SVÝCH OKULTNÍCH SMLOUV s vaší SVOBODNOU VŮLÍ. A o tom to celé je, VAŠE SVOBODNÁ VŮLE a VÁŠ PODPIS NA VAŠICH SMLOUVÁCH. Bez toho jsou takříkajíc bezmocní a nemohou nic dělat. Dobře, jsou to ti, co mají zbraně a mříže a myslím, že mohou použít nějaký nátlak. A využívají naší nevědomosti o tomto pozadí a my věříme, že to tak musí být a za všechno můžeme my. To je to, čemu chtějí, abychom věřili. A s každým novým podpisem, který jim dáte, pro ně vytvoříte hodnotu, která jim naplní kapsy. To plní jejich kreditní karty a truhly s poklady! A ty to dovolíš!

    Ale vy k nim ve skutečnosti nepatříte, pouze jméno osoby a tím i osoba. A pokud také věříte, že tou osobou jste vy, pak s vámi bude také zacházeno jako s věcí, jako s jejich majetkem. A to je důležité rozpoznat a pochopit A rozumně se s tím v systému vypořádat bez boje s větrnými mlýny, tedy s fikcemi / fiktivními protivníky, jako je Don Quijote.
    Takže KDO nebo CO opravdu jsi? Je to na tobě! Tak tomu bylo doteď! Hádám. Jste jen pár zrnek prachu ve srovnání s horou plnou diamantů » MY!
    Kto alebo čo vlastne ste? Je to na vas! Protože nyní jste přešli trochu hlouběji do králičej diery a podívali jste se za stěny ticha, manipulácie a podvodu, vydierání hodnot alebo peněz atd. atd. a možno aj rozpoznali důležité spojenia a zkušenosti nebo své vlastní zkušenosti.

    Protože nyní jste pronikli o něco hlouběji do králičí nory a nahlédli za hradby mlčení, manipulace a podvodu, vydírání hodnot či peněz atd. atd. a možná také poznali důležité souvislosti a zkušenosti nebo své vlastní zkušenosti .

  • Simona napsal:

    TERMÍNY A DEFINICE
    ÚVODNÍ SLOVO
    Tu popisy a definície sú individuálnym zkráceným súhrnem súkromného výzkumu. Slúžia len a najlepšie na lepšie pochopenie obsahových vyhlásení v príspevkoch a informáciách, ale určite aj ďaleko za hranicami. Všetok obsah je bez záruky aktuálnosti, úplnosti a správnosti. Preto – právne účinne používaný text sa vyskytuje, v každom prípade sa použije. „Judikatúra“ (a teda aj interpretácia právnych relevantných pojmov a procesov) je v súčasnej dobe velmi dynamická a zítra může být zcela iná, protože to nie je božské, ale lidská prirodzenost. Dobrým příkladem toho je sväté písmo, samotná Biblia, která je pravděpodobně přizpůsobena neustále rostoucímu povedomiu, uznaniu a pochopeniu svetských a přírodních kontextů a procesů v rámci komunity viery, zejména, ale aj lidsva novo sti vš, sa neustále reinterpretuje a dále interpretuje. Termín preklad Biblie tu nie je použiteľný. Z bývalého hebrejského originálu svätých písní pravděpodobně nezostane téměř nic v zmysle a významu evanjelií a scenárov zaznamenaných v tom čase.
    Od 10. prosince 2021 ad
    ANARCHIA
    Brockhaus z roku 1809 říká o anarchii: „… ad Řek. nedostatek hlavy ve státě; bezpráví; stav státu, ve kterém občané nedodržují žádné zákony, takže všechno jde do háje.“
    Jako zákony zde mohou být myšleny pouze fiktivní, vymyšlené zákony, protože přírodní zákony dané stvořením nikdy nemohly a nikdy nemohou chybět. Řecká předpona „zapnuté“ znamená negaci, jako „un-“ nebo „bez“ . Na rozdíl od hierarchia , která představuje autoritářskou strukturu vlády, toto pravidlo v anarchii chybí. Jde tedy o (společný) život lidských bytostíbez vlády jednoho nad druhým na základě rovných práv daných přírodou (přirozeným právem). Anarchie je tedy neodmyslitelně zamýšlený způsob života lidských bytostí ve společenství (příbuzenství, kmeni) na základě realizace svobodné vůle . Anarchie je v dnešních informativních médiích a právních konstruktech někdy označována jako pravidlo chaosu a entropie, což se rovná pravděpodobně záměrné dezinterpretaci a odpovídá dnešní současné podobě a postupu generování a šíření informací.
    APOSTILA NEBO LEGALIZACE?
    (Haagská) apostila udává dokument vydaný ve Spolkové republice Německo, např. protože Spolková republika Německo jako správní konstrukce zjevně nemá žádné povolení podle mezinárodního práva. Protože pouze dokumenty ověřené německými úřady nedostávají mezinárodní uznání.
    Vzhledem ke smlouvám uzavřeným mezi správou Spolkové republiky Německo a zastoupeními jiných států se apostila nevydává ve všech státech požadovaného profesního nebo soukromého pobytu nebo manželství. V tomto případě legalizaci udělují příslušné zastupitelské úřady v zahraničí. Apostila je tedy zjednodušením pro legitimaci dokumentů, které mají být použity podle mezinárodního práva. Mezi jednotlivými evropskými ekonomickými oblastmi jsou však uzavírány i smlouvy, kde není vyžadováno použití ani jedné, ani druhé varianty. Přehled států Haagské legalizační úmluvy .
    CESTUI QUE VIE ACT / TRUST
    Zákon Cestai Que Vie z 18. a 19. listopadu 1666 byl prijatý Karolom II., králem Anglicka, Škótska a Írska v roku Veľkého požiaru v Londýně. V právnom nouzovém stavu kvůli nepřítomnosti lidí na mori av večných vojnách se rozhodlo, že po 7 letech byli stratení lidé , aby mohli urovnat dědictví týchto. Tato bývalá situace se nyní stala zneužívaným. Ľudia boli vyhlásenie za nezvestných pri narození a po 7 letech byly prohlášení za smrt, pokud v průběhu týchto 7 rokov nevyhlásili svou živost, tj. . Zároveň byl vytvořen rodný list ako „potvrdenie“ a titul byl vytvořený človek (mŕtvy, vec, hmota = Rem / Res) (regis [lat.] = kráľ) a byl vytvořený důvěryhodný fond (trust / slamený účet) na obchodování s týmto DOKUMENTOM (podobný jako cenný papier) na finančných trhoch. Ľudia sa tak změnili na >> osôb a (ne)dobrovolne a bez poznání pozadí a procesů – na otrokov (BEZ REŤAZÍ).tymtrikbol dobrovoľne daný podpis matky a / alebo otca pri registrácii a / alebo syna so štátom, a tak teraz štát dostal vytvorené DIEŤA v důvěře a správě a matka a otec boli deklarovaní / degradovaní na rodičov a opatrovníkov.
    ZÁKON O ZMĚNÁCH Z ROKU 1882 (TIEŽ ZMENA)
    Je to písemný,bezpodmienečný pokynjednej strany ( zásuvka = emitor ) zaplatiť inej strane (drawee = predplatiteľ) určitou sumu, buď ihned ( zmena zobrazení ) nebo v stanoveném čase (zmena dátumu) za platbu přijatého zboží a/nebo služeb. Predplatiteľ akceptuje zmenu prostredníctvom svojho podpisu, ktorý premenuje zmenu na predbežnú kontrolu, nazývanú ajprijatie, a tak z nej robí závaznou smlouvu. Zákon o zmenkách (18. augusta 1882) časť II – Formulár a výklad 3. (1.)Cenová listina:“Zmenka (zmenka) za bezpodmienečný pokyn adresovaný jednou osobou druhou, poddaným dávajícím, který vyžaduje, aby osoba, jejíž osoba závisí na této [BOE] adresované, zaplatila určitou peněžní sumu na vyžádání [podanie] nebo k určenému nebo určenému budoucímu datu nebo k dispozici konkrétně osobě alebo držitelovi.“(Zdroj: businessdictionary.com; zákon o zmeniek)
    KORUNNÍ KORPORACE
    Crown Corporation (dosl. „Crown Company“) je společnost, která řídí/ovládá banky, vlády a organizace celého světa, zkráceně se jí také říká CROWN, což nelze zaměňovat s britskou korunou! Skládá se ze tří jednotlivých korun: 1 – Vatikán – náboženské a politické mocenské centrum světa, 2 – City of London – mocenské centrum světových bank, 3 – Washington DC – s FED (Federal Reserve Bank) jako světové centrální banky za peníze FIAT. Každá z těchto 3 korun působí jako autonomní městský stát s vlastní zákonodárnou, soudní a výkonnou mocí s absolutním centrem moci ve Vatikánu, papežem římskokatolické církve.
    VLASTNICTVÍ
    Co je vlastně majetek? To je především VAŠE. Může to být vaše země, váš dům, váš automobil, vaše kytara, dokonce váš syn nebo dcera – vaše maso a krev – (nebo více z nich) a také VAŠE TĚLO ! Protože tyto věci a živé bytosti jsou VAŠE VLASTNÍ. Tak by to mělo být přirozeným způsobem. Vlastnictví je vázáno přirozeným zákonem, protože vzniklo přirozeným konáním: vytvářením, vymýšlením, generováním, přiváděním potomků na zem, stavbou, výsadbou atd.
    Vlastnost je tedy vše, co vytvoříte , zvětšíte a znovu zničítemůžete to udělat, aniž byste ublížili někomu jinému. Takže pokud s vaším domnělým majetkem zacházejí jiní, například systém, stát, vezmou vám ho nebo ho zničí, jako by byl jejich majetek, pak ho můžete prodat pouze smlouvou nebo dohodou, nebo nikdy váš nebyl. Protože pouze smlouva mohla být téměř jedinou věcí, která může podkopat a přepsat přirozené právo. V opačném případě by odebrání majetku (bez vašeho výslovného souhlasu) bylo přirozeným právem trestným činem – krádež majetku, pirátství, i když je spácháno lstí.
    PENÍZE FIAT
    Fiat peníze nebo fiat peníze NEJSOU skutečné peníze s ekvivalentní hodnotou zlata, stříbra nebo jiných drahých kovů. Fiat peníze jsou peníze nařízené národními centrálními bankami , uměle vytvořený virtuální peněžní systém z účetních záznamů, který je základem dluhového zotročení lidstva na této planetě v tomto stejně uměle vytvořeném světě. Fiat je latina a znamená něco jako “ byl vyroben/připraven „. Fiat peníze se generují hlavně z „ničeho“ jako záznam o rezervaci půjčováním v bance – nazývané také vytváření bankovních peněz. A to „nic“ ve skutečnosti podpisyžijících lidí jsou na smlouvách, žádostech o půjčku a dalších papírech, které teprve potom získávají hodnotu, tedy stávají se cennými papíry a banky cíleným drancováním lidských hodnotských vedly k nesmírnému bohatství. Když si všichni uvědomí, že FIAT peníze nejsou skutečné , ale pouze fiktivní, tedy falešné peníze a barevně pomalovaný papír (jen směnka), FIAT zámky jednoduše zmizí a otroctví peněz bude přes noc konec.
    Prezident Bundesbank Jens Weidmann řekl na kolokviu v roce 2012:
    „Dnešní peníze již nejsou kryty žádným hmotným majetkem. Bankovky jsou potištěný papír – ti z vás, kdo to vědí, vědí, že v případě eura je to vlastně bavlna – mince jsou ražený kov.
    […] V tomto smyslu peníze jsou jedna společenská konvence – nemají žádnou nezávislou hodnotu, která by předcházela jejich použití, ale jejich hodnota vzniká pouze neustálou směnou a používáním jako peníze
    […] Ve skutečnosti se pravděpodobně může objevit skutečnost, že centrální banky vytvářejí peníze z ničeho. pro mnohé pozorovatele jako něco překvapivého, zvláštního, možná i mystického, snového – nebo dokonce nočního můry.“
    OBČANSKÝ PRŮKAZ (ŽLUTÝ PRŮKAZ)
    Poté, co bavorské zemské ministerstvo vnitra prohlásilo na svých webových stránkách [nečitelné od roku 2016], citovat:
    „[…] Spolkový průkaz totožnosti nebo německý pas nejsou důkazem německého občanství. Zdůvodňují pouze domněnku, že držitel občanského průkazu má německé občanství. […]“
    a osvědčení o státním občanství (osvědčení o státním občanství) lze vydat na žádost příslušného úřadu, této možnosti využívá stále více lidí. Osvědčení o státním občanství, tedy dokument, také známý a nazvaný jako žlutý certifikát , je výsledkem žádosti o určení německého občanství. To naopak znamená, že do úspěšného předání nebo odeslání osvědčení o státním občanství (žlutého vysvědčení) se německé občanství pouze předpokládá, ale ve skutečnosti se neprokazuje.
    K tomu je třeba prokázat jeho původ [podle RuStAG 1913, §§ 1,3 č. 1, 4 (1)] a předložit kopii, že jeho předkové byli již před 1. světovou válkou NĚMCI, tedy na území německé říše narozeni, byli. Za tímto účelem je nutné získat na matričních úřadech příslušné rodné listy a opatřit je apostilou , aby získaly i mezinárodní platnost. Žluté osvědčení by mělo být doplněno apostiloubýt poskytnuty k mezinárodnímu uznání. Vyžádaný a následně zaslaný výpis z rejstříku EStA (Federální správní úřad) potvrzuje zápis a registraci NĚMECKÉ národnosti namísto „GERMAN“ jako na občanském průkazu. Mimochodem, toto by mělo být okamžitě oficiálně vráceno správcovské společnosti v Německu, jejímu regionálnímu registračnímu úřadu, kvůli nesprávným a/nebo neplatným údajůmo PA [podle PauswG § 27 sec. 1 veta 1. – ve smyslu § 28 abs. 1, 2. ve spojení s § 5 abs. 2;1,10. PauswG], protože další potřebné informace, jako je příjmení, nejsou zadány, a proto nejsou k dispozici. Používání falešných a/nebo neplatných dokladů totožnosti je také v Německu trestným činem, viz například zde [podle §§ 263 až 282 StGB] – to by bylo klamání při právních jednáních! Výsledkem tohoto podání se zdá být ukotvení osoby v námořním právu právní rodiny před rokem 1914. Je však také důležité poznamenat, co je v [zákoně o státním občanství (StAG z 22. července 1913) § 3 odst. 2)].
    VIEROHODNÁ POPIERATEĽNOSŤ
    V angličtině: hodnoverné popierateľnosť. Popisuje schopnost člověka popřít, že by věděl o něčem hanebném, protože neexistuje žádný důkaz o opaku. Například věrohodné popření může chránit lidi, kteří byli buď osobně zapojeni do něčeho nezákonného nebo nemorálního, nebo je úmyslně ignorovali, pokud neexistuje žádný důkaz, že o tom věděli.
    Je to poměrně „sporná“ doktrína, protože věrohodné popření se týká situací, kdy popírání odpovědnosti nebo znalosti provinění nelze prokázat jako pravdivé nebo nepravdivé kvůli nedostatku důkazů na podporu tvrzení. To by mohlo nezodpovědným osobám a/nebo lidem otevřít určité dveře k tomu, aby nepřímo a/nebo přímo prostřednictvím takzvaných „třetích stran“ nařídily nemorální nebo trestné činy, aniž by za ně nesl odpovědnost. Ale to je jen teorie.
    HIERARCHIA
    Köbler (Právní slovník 15.A.) – ‚Hierarchie (řecké svaté pravidlo) je odstupňovaný řád založený na nadřízenosti a podřízenosti (např. úřední hierarchie ve správě, církevní H.).“
    V řečtině „oblouk“ znamená nadvládu/vládu/vládu/vládu, která se může jevit jako pyramidová nebo stromová/stupňová struktura. Část slova „zde(o)“ pochází z řečtiny a znamená něco jako svatý (zdravý, celistvý, úplný). Je to pravidlo lidí v pyramidální struktuře(Všechny technické a jiné významy jsou vyloučeny!) s vysokými fiktivními právy odpovídajícími strukturální úrovni oproti lidem na nízkých strukturálních úrovních s menšími nebo žádnými fiktivními právy založenými na nátlaku, represáliích a násilí. Obecně platí, že hierarchie se rovná despotismu , ve kterém vládce (také známý jako archon , král, císař, princ, kancléř, náčelník, náčelník) utlačuje ovládané nižší úrovně struktury pomocí autoritářské síly prostřednictvím skloňování svobodné vůle.člověka, na základě smyšlených právních a zákonných konstrukcí a tzv. vyhlášek, které byly k tomuto účelu výslovně vytvořeny. – Hierarchie – v současnosti zavedená forma vlády ve všech komerčních státních konstruktech, společnostech, sdruženích, správách atd.
    Na rozdíl od hierarchie je anarchia vzdání se jakékoli autoritářské tyranie skupiny lidí nad jinou, podřízenou skupinou a tím i život a interakce na rovnocenné úrovni, což obecně odpovídá přirozenému způsobu života.
    SPOLOČNÁ REZOLÚCIA 192 Z 5. ČERVNA 1933
    Během roku 1933 byly v USA (Spojené státy americké) zakázány ústavní peníze (zlato) a všechny nemovitosti v Americe byly zastaveny a drženy v trustech pro Federální rezervní banku jako záruka za státní dluh. Vše se stalo bez plného vědomí nebo souhlasu (USA) amerického lidu. Toho roku vláda vytvořila jméno strawman VELKÝM PÍSMENEM (prostřednictvím nyní nově požadovaných rodných listů) pro americké občany, čímž vytvořila zcela novou třídu „osob“, které mají být dluhovými otroky. Dne 5. června 1933 schválil kongres Spojených států amerických společnou rezoluci 192 sněmovny(HJR 192), které sloužilo jako prohlášení o úpadku, a uvedl, že od nynějška budou požadované vládní platby prováděny ve zlatě (ústavní peníze) nebo v nějaké specifické formě, ve formě komerčních cenných papírů . Jednalo se tedy o odložení platby značnými uloženými penězi v budoucnu – známé také jako příslib zaplatit směnkou .
    Současně prezident Roosevelt vydal výkonný příkaz 6102 , který zakazuje hromadění zlatých mincí, zlatých slitků a certifikátů pod rizikem až 10 let vězení, pokud zlato nebude drženo Federálními rezervními bankami proti emisi. zbankovky budou vyměněny.
    OSVĚTLIT(Y)
    Mylná představa, že Ilumináti jsou osvícení, je rozšířená. Oficiálně se uvádí, že Adam Weishaupt založil tajnou společnost, Řád Iluminátů , 1. května 1776, když vyučoval na univerzitě v Ingolstadtu. Řád Iluminátů by tak byl německého původu a údajně se zabýval osvětou a morálkou lidstva, nebo se jím stále zabývá. Na založení tajného spolku se podíleli i takové známé osobnosti veřejného života jako Adolph Freiherr Knigge, Karl Wilhelm Ferdinand, vévoda z Brunswicku, velkovévoda Ernst z Gothy a Wilhelm I., kurfiřt z Hesenska. Další podrobnosti lze vyhledat na internetu.
    Mohou tam být také Svietidlávedle Iluminátů , protože kde je světlo, je i stín, tedy tma. A tma je pouze nepřítomnost světla! Ale jak je možné, že Ilumináti jsou údajně ti „osvícení „, když latinská předpona „il“ před „luminati“ ve skutečnosti znamená „ne…“ nebo „un…“ , jako v příkladech il-legal (ne -legální), nelegitimní (nelegitimní) nebo neloajální (neloajální )? Latinské slovo „lumino“ nebo „luminare“ znamená – světlo, lesk, lampa nebo hvězda. Známe lúmeny= Svítivost/světelný tok nebo jas = míra jasu z vlastností lamp, projektorů, monitorů nebo také z videa, filmu a fotografie. Závěrem, Ilumináti by museli být ti nesvítící nebo temní, světlo požírající a lumináti , světlodární, tedy svítící. Z toho, co bylo o Iluminátech řečeno v různých sekcích a publikacích médií, se zdá vhodnější termín jako temní nebo prostě temní.
    Co může v tomto kontextu znamenat „SUPERillu“ (ilustrovaný)?
    Poznámka k tajemství:
    Z jakého důvodu jsou informace, zdání a podobně před lidmi utajeny, když mají klasifikátoři pouze „na mysli dobro“ lidstva? Nebo možná potřebují lidi před něčím chránit? Možná z pravdy? Pokud by znalosti (o čemkoli) byly určeny lidstvu, pak by dávalo smysl jim to sdělit a nechat je účastnit se „dobra“, místo aby znalosti před lidmi skrývali. Zbývá dospět k závěru, že VŠE, co je před lidstvem utajováno, nesmí být namířeno PRO pivo spíše PROTI lidem. Nebo?
    JUSTIČNÉ VÄZENIE
    Veřejnost se v posledních letech vyhýbá používání slova vězení při zachycování osob, včetně fyzického těla živé lidské bytosti, což má za následek krátkodobé nebo dlouhodobé uvěznění.
    Slovo spravedlnost jistě nepotřebuje další vysvětlení a definici. Dolnosaský vězeňský ústav poskytuje na svých webových stránkách výňatek z dolnosaského vězeňského zákona (§ 5 NJVollzG)

    jako vzor vysvětlení pro popravu , citace:
    „Vězni by měli mít v budoucnu možnost při výkonu trestu odnětí svobody vést společensky odpovědný život bez kriminality. Trest odnětí svobody zároveň slouží k ochraně široké veřejnosti před další trestnou činností.“ (případné tiskové chyby nebyly opraveny)
    Ve slově provedení najdeme výchovu dětí a dospělých podle vzdělávacích norem stanovených státními orgány, které se v podstatě týkají celého výchovného působení, včetně personalizace , socializace a enkulturace .. Vědeckou variantou výchovy je pedagogika. Náročnost práce zaměstnanců věznice v rámci vědeckého vzdělávání, tj. pedagogiky, může být v závislosti na délce pobytu osoby a tedy i živé osoby v menším či plném rozsahu prováděna včetně tzv. odpovídající pedagogické výsledky.
    Nebo provedeníznamená pouze činnost vykonavatelskou (obchodní trest) a neměl by pak vůbec nic společného s výchovou a pedagogikou, což by však bylo v rozporu s tvrzením dolnosaského trestního ústavu a týkalo by se pak pouze aspektu ochrana široké veřejnosti před vězni, tj. „vězni“, by se týkala trestního systému. Pak by se mělo zdát být jedno, zda pokutou, která má být zaplacena, jsou nezaplacené pohledávky „GEZ“, státní poplatky/daně nebo jiné obchodní trestné činy. Samozřejmě, že široká veřejnost musí být chráněna před takovými „zločinci“!? Azyl

    niekedy v systémových médiích popsán takto (volně přeloženo Wikipedia-EN):

    Tento aspekt je pak třeba považovat pouze za vedlejší účinek. Ostatně, kdo by chtěl vzdělávací doučování, aby si sám neuvědomil, že nechce dobrovolně strávit svůj život ve vězení jen proto, aby pomohl komerčnímu státu postavit se na nohy ve vytváření kreditu? K pojmu „bílé mučení“ by nebylo daleko ani vědecké vzdělání, tedy pedagogika pod nátlakem a násilím.
    Více informací o tom najdete na našem portálu » zde «.
    OBCHOD
    Také obchodní právo – jsou obecně jakékoli procesy, postupy a pravidla na základě smluv, které se provádějí na pozadí, tajně, v okultismu, v celém kontrolním systému a představují základ veškerého jednání v politice, ekonomice a náboženství. Veškeré právo je smluvní, založené na dohodách, smlouvách, smlouvách, dohodách a podobně v tomto fiktivním konstruktu – na světě. Důležitým ukazatelem toho je značné množství podpisů, které musí poskytnout lidé, kteří nejsou v rámci (ale nejen) systémové kontrolní funkce. Každý podpis generuje smlouvu a tím i tzv. práva a povinnosti, což není nic jiného, než jen PRIVILEGIUM a povinnosti.

    Dalším náznakem je skutečnost, že jakékoli úkony, procesy, procedury, registrace se vždy týkají peněz / účetních peněz / cenných papírů a podobně a obvykle vedou k finančním sankcím v případě nerespektování smluv.
    IMPLIKOVANÁ AKCE
    Implicitní akce znamená koherentní akci. Implicitní akce se často vyskytuje v prohlášeních o záměru. V případě prohlášení vůle musí být vůle deklarována, tj. musí být učiněna rozpoznatelnou pro vnější svět. Záměr může být vyjádřen explicitně (někdo říká, že chce koupit 3 role) nebo konkludentně, tj. přesvědčivým nebo implicitním jednáním (někdo beze slova uvede požadovanou kupní cenu za role). [Zdroj: Rechtswoerterbuch.de]
    Implicitní jednání může být také mlčením, pokud to bylo například dohodnuto a/nebo dohodnuto mezi dvěma smluvními stranami.
    ČLOVĚK / LIDÉ
    V textech na tomto portálu jsou termíny člověk nebo lidévždy osvobozen od jakéhokoli fiktivního práva. Pokud není výslovně uvedeno jinak, jsou lidské bytosti vždy živé lidské bytosti, duchovní a mravní bytosti, dýchající, myslící, mluvící a milující z masa a kostí. Tuto osobu nelze zaměňovat s někým, kdo byl vytvořen z fiktivního práva ve fiktivním systému fiktivními entitami (OSN = Organizace spojených národů atd.) a byla mu poskytnuta tzv. „lidská práva“. Tato osoba by pak byla synonymem pro fiktivní OSOBU, protože i tato byla uměle vytvořena v tomto fiktivním systému práv. Protože přirozeně stvořený člověk (živý porod od matky) je také obdařen přírodou, někteří jej nazývají Bůh nebo Stvořitel/Stvoření, se všemi přirozenými právy, není mu třeba ukládat žádná tzv. „práva a povinnosti“. Ty přijímají pouze a výhradně fiktivní subjekty, tedy osoby (fyzické i právnické), a pak jsou pouze

    používali, ak nikdy výslovně uvedené jinak.
    PENÍZE
    Zlato, stříbro a další méně drahé kovy se staly obecnými standardy hodnoty v rozvoji civilizace a obchodu, a aby se předešlo zpožděním a nepříjemnostem při regulaci hmotnosti a kvality […], vlády civilizovaného světa organizovaly jejich výrobu v určitých Množství a orazítkováno embosováním, které definuje hodnotu – tomu se říká Peníze .
    Pro mnoho použití jsou bankovky a obchodovatelné papíry považovány za takové. Aby bylo možné mít a dostávat hodně „peněz“, je přijímání bankovek od obviněného, směnky ,Kontokorent na účetní knize nebo movitém majetku třetí osoby je dostatečný a považuje se za peníze .
    (Zdroj: převzato z John Bouvier: A Law Dictionary 1856)
    PŘÍRODNÍ ZÁKON
    Informace o přirozeném právu na naší stránce » Právní formy «
    VEREJNÁ DÔVERA JEDNÉHO ĽUDU (OPPT)
    Také označovaný jako TOPPT – The One People’s Public Trust. The One People’s Public Trust podle své vlastní definice znamená „Svěřenský fond lidí, kteří jsou jedním“. OPPT byl vytvořen, když se správci (Heather Ann Tucci-Jarraf, Caleb Skinner a Hollis Randall Hillner) zavázali ke svěřenskému fondu; a v důsledku toho byl svěřenský fond zakotven v původní ústavě USA z roku 1776, ústavě, která byla opuštěna, když byla vláda Spojených států začleněna do korporace v roce 1933.
    OSOBA
    Osoba (persona [latinsky] proznívat, mluvit přes masku) je fiktivní konstrukt ve fiktivním systému, protože lidé se v přírodě nevyskytují, nejsou stvořeni živými matkami.
    Köbler – Právní slovník 15. vydání, str. 311 Citát: “ Člověk je ten, kdo může být nositelem práv a povinností (právní subjekt, způsobilost k právním úkonům). Člověk je fyzická osoba od narození až do smrti. “ Köbler dále rozlišuje mezi fyzickou a právnickou osobou , přičemž právnickou osobou je, cit.: “ … právně upravená společenská organizace (souhrn osob nebo věcí)… “ a fyzická osobaje „vnucena“ lidem. EGBGB to definuje ve svém čl. 10 v části
    Jméno , citace: “ (1) Jméno osoby podléhá právu státu, ke kterému tato osoba patří. „. To může zahrnovat fyzické i právnické osoby.
    Vzhledem k tomu, že jsme jako živá osoba v systému uvedeni se jménem místo svého příjmení, je s námi zacházeno jako s věcí nebo věcí, jako s (právním) subjektem, protože věci, věci (Rem / Res) mají jména, zacomco živé lidé pocházejí z rodiny, z kmene, kmene, klanu. Z obchodního hlediska to znamená, že z užívání jména (majetek státu, viz výše) vznikají odpovídající práva (privilegia) a povinnosti a tedy i poplatky, daně a povinnosti uvedené ve stanovách / všeobecných obchodních podmínkách. (také nazývané zákony / předpisy) státu platí osoba. Řídící systém působí obecně a mimo jiné i v Admiralitě mořského práva, proto je osoba také označována jako loď nebo plavidlo (viz slovník Black’s Law Dictionary),
    Narození osoby je prohlášeno a „potvrzeno“ rodným listem , který přenáší/zapisuje jméno živě narozeného nového člověka (chlapec a/nebo dívka) na stát a vytváří trust. Viz také zde .
    PETICE
    Petice je žádost, žádost nebo stížnost příslušnému orgánu (úřadu, společnosti, parlamentu) s cílem napravit nespravedlnost.
    Moje definice: Petice je sbírka podpisů, bydliště nebo emailových adres osob (osob), rovnocenná obchodnímu aktu (smlouva a podpis), kde uvedený cíl není hlavním účelem. Petice je indikátorem pohotovosti či ochoty k akci lidí nebo vybraných cílových skupin ve vztahu k sociálně, politicky či humanisticky vyvolanému nežádoucímu vývoji a vytváření nových zákonů (smluv), se kterými by jinak nikdo dobrovolně nepřistoupil.
    Otázka: Proč lidstvo vůbec potřebuje petice?
    A pokud se realizoval (většinou jen) dílčí cíl, tak ne kvůli petici, ale aktivnímu jednání lidí. Portál například sbírá avaaz. org celosvětová jména a e-mailové adresy pro petice, o jejichž cílech se nejen jedná, ale především jich nebylo nebo bude/může/nemělo být dosaženo. Jinak by tato země byla planetou míru na dlouhou dobu! Tip: Prozkoumejte, které entity, sdružení a aktéři stojí za avaaz . org stand, budete se divit.
    S peticí (petit [francouzsky] = malý) se lidé podřizují systému a dělají se malými, protože věří, že nemají žádná práva a musí za ně bojovat nebo je zapisovat.
    Petice má vždy komerční pozadí, protože schválení ?něčeho? dána projevem vůle toho, kdo petici podává, ve formě podpisu nebo konkludentně, tj. chováním (např. odeslání formuláře vyplněného online na internetu s uvedením e-mailové adresy nebo i celé adresy včetně jména osoby ).

  • Simona napsal:

    DÔVERY PRÁVO
    Dôvera je veľmi dôležitou právnou formou, pretože je dnes prítomná vo všetkých hlavných obchodných procesoch a transakciách. V jednoduchom a všeobecnom pohľade existuje trustor v trustovom práve (zakladateľ, aj anglicky grantor), ktorý dáva svoje veci, hodnoty, majetok – zvereneckú vec alebo právo k týmto veciam do starostlivosti správcu, správcu . alebo zverenec a tento preberá správu zvereneckého majetku pre jedného alebo viacerých beneficientov zverenskej veci zmluvou o zverení , za províziu (často desať percent majetku zverenca, resp. zvereneckú vec, tzv. „desiatky“ ).
    Príklad: Ak niekto v minulosti musel na dlhší čas opustiť dom, farmu a rodinu, aby mohol obchodovať v zahraničí alebo ísť do vojny po boku svojho panovníka, potreboval niekoho, komu by mohol dať svoj majetok. v dobrej viere mohol opustiť dôveru v dôveru a správu. Správca na tento účel dostal od poručiteľa plnú moc(často generálna plná moc, prípadne len čiastočná) na pridelenie správcovstva (pozemkový majetok, dom a farmu poručiteľa/zriaďovateľa) na beneficienta(-ov), ktorého menuje správca (zvyčajne rodina zakladateľa). ) bez trestného obvinenia z podvodu a preberania odcudzeného tovaru spravovať. Uprednostňovanie seba ako správcu/správcu by bolo porušením zmluvy, porušením dôvery , čo by malo za následok zodpovedajúcu zmluvnú pokutu.
    Dnes funguje trustové právo stále rovnako. Matka a/alebo otec zveria svojho syna a/alebo dcéru po narodení do rúk štátu ako správcu , s určitým dôrazom organizovaným štátnymi orgánmi na spravovanie zvereneckého majetku (životnej energie potomkov za ich života, s ktorou možno takmer neobmedzene uzatvárať zmluvy a vytvárať hodnoty ). Zmluva / zväzok je rodný list (rodný list – narodenie osoby) a zároveň prísľub (štátu ako správcu poručiteľa) spravovať zverenskú vec v súlade so zmluvou za potomkov (matky a otca). ) ako správcovskí príjemcovia .
    Väčšina matiek a otcov a ich príjemcov, ich potomkov, chápe a určite má skúsenosť, že to tak zrejme nefunguje. Pretože to tu vyzerá ako podvodv prípade, že uvedení zmluvní príjemcovia následne „hrozno“ od správcovstva neprevezmú – zdá sa, že je to presne naopak. Štát zo seba robí beneficienta prostredníctvom lsti a klamstva , ktoré sú zakotvené v jeho stanovách („zákony“, „predpisy“ na predstieranie nepravdivých faktov a na legitimizáciu podvodu) a prenáša ich prostredníctvom implicitného správania (používanie mena osoby na verejnosti). ) skutoční príjemcovia (žijúci potomkovia) poručníctvo potomkom, pretože “ meno osoby podlieha právu štátu, ku ktorému patrí“ [podľa čl. 10 EGBGB] a „Spoločnosť obchodníka je meno _, pod ktorou podniká a dáva svoj podpis.“ [podľa §17 HGB]. Životná energia, ktorá dnes zostáva v peňaženkách ľudí, prevedená a odovzdaná štátu, vo forme fiktívnych peňazí je po všetkých verejných zrážkach (nájom , poplatky, Dane, dane, dane) má veľmi blízko k vyššie spomínanému „desiatku“, čo naznačuje prenesené poručníctvo!
    To po logickom zvážení samotnej zmluvy o zverení (rodný list) a skutočných udalostí vo verejnej hre o štát. a banky s ľuďmi v chamtivosti po bohatstve a moci, každodenné miliónové podvody správcu zo strany správcu (štátu) za účasti bánk ako správcov energetického kolaterálu; zločin z hľadiska prirodzeného zákona proti hodnotám a životnej energii ľudí po celé generácie .

    OBČIANSKE PRÁVO / OBČIANSKE PRÁVO
    Ide o právny systém pozostávajúci zo systematizovaného, štruktúrovaného a kodifikovaného práva – zákonov. Tieto formulované všeobecné pravidlá vytvárajú národní zákonodarcovia, ktoré majú súdy v konkrétnej situácii aplikovať a vykladať. Veľká časť dnešnej občianskej legislatívy je založená na Občianskom zákonníku, ktorý vydal Napoleon v roku 1804 a ktorý je známy aj ako Občiansky zákonník .
    V rámci pozitívneho práva sa občianske právo stavia proti prirodzenému právu a charakterizuje aj mestské právo krajiny (Law Of The Land).