2.4.2022 - Petr Václav

2022-04-02 – Stárnutí je přežitek s hostem Marií 76. díl – 121 min.

Sýpka a spíž Evropy Ukrajina. Produkce potravin a plodin v číslech. Biologické laboratoře a aplikované biologické programy na Ukrajině a rizika s tím spojená. Energie jara, jak se na ně připravíme a jak je využijeme? Řešení následků vakcinace a prodělaných covidových nemocí. Jak se zbavíte nežádoucích následků?

Archiv pořadů / Stárnutí je přežitek / Studio MIDGARD biologické laboratoře / biologické zbraně / energie Jara / GMO krmiva / GMO plodiny / GMO potraviny / host Marie / imunita / následky nemoci / obranyschopnost / Petr Václav / stárnutí je přežitek / Studio Midgard / Ukrajina spíží Evropy / vakcinace / vedlejší účinky / zdraví /

Komentáře

  • Jarmila D. napsal:

    Dobrý den, zase bezva pořad, díky. Ale hlavně píšu malou radu na rýmu a nachlazení. Každé ráno, pokud mi nehrozí, že budu muset řídit auto, si dáváme s manželem stopečku aronie macerované ve slivovici. Nebyli jsme 2 roky nemocní, nepostihla nás ani rýmička. Doufám, že to tímto nezakřiknu. Je sice fakt, že v tom možná hraje roli, že nejsme ani jednou testovaní, ani očkovaní těmi covidovými svinstvy, ale aronie je fakt super. Tak hezký den a vyzkoušejte.
    Jarmila Dobešová