26.4.2022 - Petr Václav

2022-04-26 – Pokřivená zrcadla tohoto světa s hostem Luďkem Růžičkou 214. díl – 125 min.

Beseda s propagátorem a spoluatorem projektu DOL Janem Skalickým – snílci, nebo vizionáři? Udavačství povýšené a prosazované vládou. Cenzura a vládní propaganda. Mezinárodní svátek pracujících lidí – oslava 1. máje není komunistický přežitek! Oslavy dne vítězství a osvobození, uctění památky padlých rudoarmějců si vláda nepřeje! Připravte se na nejhorší, vláda zasedá . . . bez plynu a ropy, máme blbů tlupy! Telefonáty a odpovědi.

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa / Studio MIDGARD 1. máj / 2. světová válka / agenti Pentagonu / bída / Cenzura / drahota / elektřina / EU / host Mgr. Luděk Růžička / Jan Skalický / konec války / loutky / NATO / osvobození / Petr Václav / plyn / pokřivená zrcadla tohoto světa / pracující / propaganda / ropa / Rusko / Střelecký ostrov / Studio Midgard / udavačství / Ukrajina / USA /

Komentáře

  • Jarmila D. napsal:

    Dobrý den, přesně takový problém, jako ten pán ze srazu spolužáků, mám já doma se svým manželem. Takže jsem ho poslala s jeho názory do pr…e a řekla jsem, že se budu o této tématice bavit pouze s rozumnými lidmi a že si počkám, až pravda vyjde najevo a pak mu ji omlátím o hlavu. Už z pohého faktu, že ty lži o Ukrajině šíří ti samí zmetci, co tady 2 roky lhali o covidu, by měl všechny ty zabedněnce varovat, že tu něco setsakramentsky nehraje.