12.7.2022 - Studio Plzeň

2022-07-12 – M.Zelenka_416_Rozloučení s temnými silami

M.Zelenka

Komentáře

  • Boneland napsal:

    Kvantová fyzika má řadu daleko uznávanějších vědců, třeba pana Kulhánka. Já mám celkem dost znalostí z oboru astrofyziky, a všechny hvězdy nejsou dvojhvězdy. Doporučuji si vzít dalekohled a koukat.

    Pan Zelenka má asi školu pana Chvátala – Hnědá trpaslík nejbližší k zemi opravdu není součástí sluneční soustavy a není vidět pouhým okem. Je 9,6 světelného roku daleko, má označení UGPS 0722-0. Hnědí trpaslíci jsou velmi chladní a naprosto běžný objekt. ……Konkrétně tento je tak chladný, že bez kvalitního dalekohledu ani náhodou.

    A jeje pohádka o reptiloidech, důkazy , důkazy, důkazy,…….prosím. Nepopírám možnost inteligentního života mimo zemi, ale důkazy, nejsou. Navíc žijeme v naprosté „galaktické vesnici“, bohužel.

  • Boneland napsal:

    Doporučuju tu přípravu………………..Na TdF kdo má Covid, ale nemá žádné příznaky, nemusí opustit závod. Pouze pokud má zjevné potíže, ti co odejít museli byli zjevně fyzicky v háji.

  • Boneland napsal:

    Dobrý večer,

    temná hmota tvoří dle měření reliktního záření 23 procent. Ne 80 procent, chce to lepší přípravu hoši. Jaké pak má pan Zelenka vzdělání? Vědci samozřejmě čekají, ono to trvá občas dost dlouho než potvrdíte teorii. Všechny objevy ve vesmíru byli nejprve předpovězeny.

    M

  • Boneland napsal:

    Dobrý večer,

    které konkrétní teorie o Covidu se ukázali pravdivé, pro zasmání? Mám Vaše rádio rád, ale čím dál častěji hlásáte hrozný bludy. Nám v rodině Covid zabil 2 lidi.

    M