15.7.2022 - Helena Suchá

2022-07-14 – Komentáře ANS k aktuálnímu dění

Komentáře k aktuálnímu dění v České republice, Evropě i ve světě. 

Téma:

Program:

1) Mezinárodní aktivity pro ochranu před neionizujícím elektromagnetickým polem

2) Oslovte svého starostu: Jdeme do toho STOP 5G!

Hosté: 
Vladimíra Vítová – předsedkyně ANS
Rudolf Vávra, STOP 5 G

Archiv pořadů

Komentáře

  • Boneland napsal:

    Informovaný souhlas podepisujete před operací, odběrem, ale i rehabilitací…………….panebože

  • Boneland napsal:

    Tak ještě jednou, druhá „expert“ Váš. Jak se poškozuje voda v trubkách?

    • vlcice napsal:

      Nedovede dát dohromady ani smyslupnou větu a budete mlít něco o hoaxech. Až budete mít nastudováno tolik co pan Vávra, tak se nebudete tak hloupě ptát. Ostatně stačí se dívat, co s vodou dělá umělá úprava koryt a prohánění vody (špatnými) trubkami.

  • Boneland napsal:

    Já mám chemickou průmyslovku, jak prosím rozbíjí strukturu vody??????????????? Konkrétně

  • Boneland napsal:

    To že 5G sítí cokoliv zabíjí je HOAX

    • muskovoEmbryo napsal:

      Tento výzkum doporučil silně biomedicínské přijetí, využití biotechnologií a bioinformatiky a rozšíření tohoto nového výzkumu účinků chemické polarizace záření elektromagnetického pole z nového nasazení sítě 5G na ultra vysoké frekvenci pro široké společenské zvážení a přijetí k záchraně lidstva. Tento výzkum prokázal, že jakýkoli pokus o nasazení technologie sítě 5G na ultra vysoké frekvenci je záměrným použitím nekonvenční chemické zbraně.

      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7839940/
      Bylo prozkoumáno široké spektrum neionizujícího, neviditelného záření vyzařovaného z nasazení nové sítě 5G a bylo zjištěno, že může vyvolat efekty schopné zahřát a změnit nomenklaturu lidského těla. Ultra-vysokofrekvenční magnetická pole indukují cirkulaci proudů v okolním lidském těle, když jsou potenciálně vystaveny. Kvantum těchto elektromagnetických nábojů je ovlivněno velikostí vnějšího magnetického pole.
      Oteplování magnetických polí je hlavním organickým důsledkem radiofrekvenčního záření elektromagnetického pole vyzařovaného z instalace sítě 5G, zejména na velmi vysokých frekvencích.
      Z aktuálního výzkumu vyplývá, že úrovně elektromagnetických polí, kterým jsou jednotlivci přirozeně demaskováni v rámci sítě 4G a technologie sítě 5G ve SCÉNÁRU1, SCENARIO 2 a SCENARIO 3 jsou velmi zanedbatelné pro změnu dipolární chemie lidského těla. Na základě několika zjištění výzkumu, nasazení technologie sítě 5G pod ultravysokou frekvencí nad 20 GHz vytvoří efekt, který zahřeje tkáně lidského těla v důsledku indukce elektromagnetického pole, protože lidské tělo je ve své podstatě dipolární.

      Z poznatků a principu elektromagnetismu se lidské bytosti skládají ze značného množství orientovaných buněk s různými vlastnostmi elektromagnetického pole. Jsou studovány biologické vlastnosti lidské tkáně pod různými elektromagnetickými radiačními emisemi, které poskytly základ současnému výzkumu účinků elektromagnetických polí na lidské tělo. Důsledky zahřívání rádiových elektromagnetických vln z nasazení technologie sítě 5G vytvořily základní základ pro současný výzkum. Na základě několika zjištění výzkumu, nasazení technologie sítě 5G v ultravysokém základním pásmu nad 20 GHz způsobí účinky, jako je zahřívání tělesných tkání v důsledku indukce elektromagnetického pole, protože lidské tělo je ve své podstatě dipolární. Účinky se rozšíří a vytvoří dielektrickou polarizaci, iontovou polarizaci, mezifázovou polarizaci a orientační polarizaci. To je obecně způsobeno tím, že variace dielektrických vlastností biologických tkání s frekvencí indukce elektromagnetického pole jsou velmi odlišné. I když je velmi nutné určit rozložení frekvencí při zavádění nové sítě 5G, aby se zabránilo nepříznivému rozptylu dielektrika, který může proudit do lidského těla.

  • Boneland napsal:

    Lámat lidí stalkingem? No na mě by ta Vaše pohádka o pronásledování starostů i kdyby byla pravda nefungovala, žaloby by byli rychle. Vy vlastně navádíte k trestnímu činu.

  • Boneland napsal:

    5G sítě fungují na vyšších frekvencích, než dnes již rozšířené 4G. Oproti 4G navíc využívá milimetrové pásmo, díky čemuž dokáže přenášet data rychleji, s lepší odezvou a také s větší propustností.
    Na jednom baráku 3 vysílače 5G je taky super pohádka.

  • Boneland napsal:

    Jmenujte prosím nějakého vědce, nějakou kapacitu????? Asi nemáte, jen házet čísla umím taky. Ale jak už řekl A.Einstein, i kdyby Vás bylo 1000 pravdu mám já ne Vy.

  • Boneland napsal:

    Pane bože, to je zase pohádkář o těch 5G sítí, oni se lidi k Vám hlásit nebudou, protože jsou normální. Doporučuji všem těm to lidem co chtějí tahat net kabelem, aby se sebrali, koupili si ostrov a žili v klidu na stromech, ale nenuťte jiný