27.8.2022 - Petr Václav

2022-08-26 – Aktuality s hostem Karlem Světničkou 42. díl – 30 min.

Důsledky covid vakcinace – v Británii zatím zemřela každý 73. očkovaný!! Po James Bondovi byl zakázaný i Vinnetou s Old Shatterhandem pro údajný rasismus – že by se do věci vložil Cemper? Odborníci vs. politika: 1100 vědců ve společné studii prokázalo, že žádné klimatické krizi nečelíme a že je to pouhý výmysl! Bill Gates spřádá další zrůdyhodné plány na humanitární bombardování měst mRNA vakcínami! Očkování jako kvalifikace pro vyšší platové odměny.

Aktuality / Archiv pořadů / Studio MIDGARD aktuality / Bill Gates / host Mgr. Karel Světnička / klimatická krize / Old Shatterhand / Petr Václav / Studio Midgard / Vinnetou / zrůdy /

Komentáře

  • Boneland napsal:

    Prosím o číselný zdroj toho, jak zemřel v Británii na očkování každý 73 člověk, je to totiž blábol, jak mnoho z Vašich pohádek. Bez podkladu, důkazů, s překroucenými fakty, moc se od mainstreamu nelišíte.

    • Petr Václav napsal:

      Klasické trolení vypadá přesně jako tento hloupý, leč erudovaný dotaz. Stačí si pane/í najít statistiky, které Británie zveřejnila. A teď bych já požádal o důkaz, že tady blábolíme . . . no, prosím? Máte důkazy pro svá obvinění, nebo jen papouškujete cemprisismus? Nám zatím drtivou většinu „blábolů“ potvrdil čas a učinil je pravdou.