2.9.2022 - Radio META CZ

2022-09-01 – Studio JIH – Komentáře ANS k aktuálnímu dění

Komentáře k aktuálnímu dění v České republice, Evropě i ve světě. 

Témata:
1) Katastrofa českého školství – po stránce vzdělávací i ekonomické!
2) Jaký je cíl demonstrace 3.9. 2022 v Praze?

Hosté: 
Vladimíra Vítová – předsedkyně ANS
Marek Adam – 1. místopředseda ANS 
Václav Hrabák – Deklarace lékařů

Archiv pořadů

Komentáře

  • Boneland napsal:

    WW1 opravdu nevznikla jako cíl zničit Rusko.

  • Boneland napsal:

    Bohužel mi standartně na námitky neodpovídáte. Taky nemáte co, ale k té WW2 y snad paní mohla. Když ona zas nemá co, nesmysli se špatně obhajují.

  • Boneland napsal:

    Dobrý večer,

    to je fakt neštěstí ta paní z ANS, at se prosím doučí dějepis. Je naprosto tupá a hloupá. Já se WW2 věnuji celý život. Obraně ČSR v roce 38 obzvlášť

    1: – Německo nemohlo překročit kanál a napadnout Anglii, protože díky našim třem králům mimo jiné a agentu A54 věděli britové kde se nachází invazní flotila Němců. A všechny , naprosto všechny lodě šli ke dnu. A poté co prohráli bitvu o Anglii to bez vlády nad nebem, už nešlo vůbec.
    2 – V září 39 Německo připraveno bylo, Bohužel od března 39 kde díky naší zabavené výzbroji získali výzbroj pro 40 divizí. A továrny. Jinak to byla produkce Německa za 2 roky.
    3 – A obsazením ČSR se nemohl dostat k hranicím SSSR. Poněkud Vám tam vadí Rumunsko. Podívejte se na mapu než budete plkat nesmysli.
    4 – Důstojníci Wermachtu byli připraveni odstranit Hitlera pouze v případě, že bychom se bránili a Hitler by vydal rozkaz k operaci FallGreen. Báli se ztrát při válce z ČSR