25.10.2022 - Martin Marcikán

2022-10-25 Tisková konference Christine Anderson 19.10.2022

Důležitá aktualizace plánu očkování EÚ na zimu 2023 

https://vk.com/video639051671_456241872
 
 
 
Očkovaný, prišiel váš čas. Musíš splatiť diablovi svoj dlh

Dr.Sherri Tenpenny
Prichádza Tsunami mŕtvych. Ak máte príbuzných a priateľov, ktorí podstúpili aspoň jednu z injekcií, myslím, že by ste sa na ne mali pozerať, akoby im práve diagnostikovali smrteľnú chorobu.

Niektoré krajiny prispievajú na pohreby ľudí, ak sa dajú zaočkovať. A to je dosť fér.

Dali ste sa zaočkovať, aby ste šli do kina, predali ste svoju dušu pre pohodlie a vyhodili ste duše svojich detí. Dokázali ste, že nie ste vhodnými kandidátmi na život v raji na tejto zemi. To všetko je len jeden veľký test. Prirodzený výber. Tik, Tik, Tik, Tik, tvoj čas je tu, odíď. Neboli ste vyvolení. Zlyhal si. 
 
https://vk.com/video639051671_456241869
 

Dr. Joseph A. Ladapo, vedie ministerstvo zdravotníctva v štáte Florida.

Po narastajúcich „nevysvetlených“ prípadoch náhlych úmrtí v dôsledku kardiovaskulárnych problémov, vykonali štúdiu, ktorej výsledky sú šokujúce.

Ohľadom látok C19 sme z médií počúvali samé lži a dezinformácie, od volených zástupcov ľudu – správcov štátu sa občania dočkali vyhrážok, nátlaku a násilia s cieľom čo najväčšej zaočkovanosti, čo sa im na Slovensku nie moc podarilo, tým pádom je možné porovnávať, zatiaľ.

Problémov po očkovaní každým dňom narastá a strata pamäti pozorovaná pri každých voľbách by im náramne vyhovovala aj ohľadom kovid teroru.



 
https://vk.com/video639051671_456241856
 

Zprávy bez cenzury Christine Anderson / COVID-19 / COVID-podvod / covidová mafie / Evropský parlament / Studio Kadaň /

Komentáře

  • bobo napsal:

    Celý svět leží v noci toho ničemného. Není to zjevné? Ti, kteří podporují satanův zvrácený systém, to znamená volby lidských trubek a odmítání Božího království jsou v Bibli označení jako chuchvalec ovcí které jdou za svým pastýřem a padnou do jámy. V té Jámě věčného zničení bez možnosti vzkříšení skončí samozřejmě i ti věřící, kteří se pletou do politiky ačkoli Nejvyšší jim Toto jednání zakazuje, neboť sedí vlastně na dvou židlích. A tváří se že jako slouží Bohu ale přitom tyto církve jsou označeny jako cizoložnice v nepřátelství s Bohem. Je moc dobře, že se toto Satanovo semeno projevuje svými činy, a nebude moci tvrdit, že nic nevěděli. Všichni politici na celém světě jsou darebáci, bez výjimky, protože plijí Bohu do tváře.