15.11.2022 - Petr Václav

2022-11-15 – Pokřivená zrcadla tohoto světa s Petrem Václavem 240. díl – 122 min.

Ptejte se dodavatele plynu, z čeho vycházel při stanovení „nové“ výše zálohy! Proč studio Midgard nepodporuje kandidáta na prezidenta Pavla Zítka. Hajlující herec Zelenskyj baví publikum v zábavném pořadu: jak to chodí na Ukrajině – velice poučné! Proč musela Ruská federace jít udělat pořádek na Ukrajinu a proč tak kolektivní Západ řičí – souhrn podstatných fakt. Stále rostoucí síla uskupení zemí BRICS. Kam zmizelo přičiněním ČSSD, ale zejména ODS více než 5,5 bil. Kč? Jak vypadá účet budování kapitalismu na českých tocích? Víte proč se výrazně zdraží dřevo a potraviny? Česká republika: zločinci u moci!

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa / Studio MIDGARD biolaboratoře / biologický útok / BRICS / ČEZ / ČSSD / dřevo / elektřina / fašismus / hajlování / kolektivní Západ / korupčníci / Krize / nemravnost / neonacismus / ODS / Petr Václav / pokřivená zrcadla tohoto světa / potraviny / Ruská federace / speciální vojenská operace / Studio Midgard / suroviny / Ukrajina / úpadek / USA / virus variola / vlastizrádci / zdroje / zločinci /

Komentáře

  • Vidíme k čomu smeruje „Sloboda a demokracia“ od 1989 roku. Satanisti sa demaskovali a my sme nútení bojovať o holý život! Ak zaváhame, tak sme skončili!
    Kto má rozum a chce prežiť nech začne konať!

  • Súhlasím, anglický jazyk je nanútený nasilu a nie je to náhoda.
    PS: Konečne som našiel vysielanie ktoré sa dá počúvať. TV, rozhlas nemôžem sledovať, tak sa teším a prajem Vám veľa šťastia a zdravia!

  • Martin napsal:

    Dobrý den,
    reaguji na komentář posluchače a musím mu dát za pravdu.
    Původní vize zakladatele rádia SVCS pana Jaroslava Mencla byla ta,
    aby rádio sloužilo všem v duchu vzdělanosti, úctě ke kulturnímu dědictví, vypravování o životě, skutcích, zážitcích, které nás ovlivnily a obohatily celý náš život.
    Předávání informací nové generaci.
    Bohužel pan Hlávka toto všechno „zazdil“, pana Mencla postupně odstranil na druhou kolej.
    A to se vším všudy.
    Díky tomu, jaký je nepořádek v archivu nejdou dohledat skvělé načtené knihy panem Menclem, které by mohly obohacovat další posluchače.
    Záměr?
    Tohle zjištění se týká archívů i dalších vysílajících.
    Někdo by měl panu Hlávkovi připomenout, že vážený pán Jaroslav Mencl,
    skutečný zakladatel rádia SVCS žije a je mentálně naprosto v pořádku a fyzicky vzhledem k jeho věku na hodně dobré úrovni.
    O neprůhledném financování této platformy nemluvě.
    „Za třicet stříbrných všehoschopný“
    Jsem o tom přesvědčen už více než dva roky.
    Toto moje osobní sdělení budu posílat dál i na sociálních sítích aby nezapadlo.
    Martin