13.1.2023 - Petr Václav

2023-01-13 – Hovory při víně s hostem Karlem Světničkou 252. díl – 124 min.

Kolik podvodů přinesly letošní volby prezidenta České republiky? Trestní oznámení na MV kvůli „podivné“ americké firmě, která rozhodovala o účasti/neúčasti prezidentských kandidátů. Budou volby prohlášeny za neplatné? Vývoj na Ukrajině. Zfašizovaní politici, vlastizrádci a kreatury porušují zákony, Ústavu a dělají si, co se jim zamane! Právní stát? Zapomeňte! WEF vedou pedofilové propagující intimní styky s nezletilými lidmi (tedy dětmi) jako opatření snižující pupulaci. Pral prezidentský kandidát špinavé peníze pro politickou stranu? Chcete zinkasovat od státu 100 tis. Kč?

Archiv pořadů / Hovory při víně / Studio MIDGARD Evropa / fašisté / host Mgr. Karel Světnička / hovory při víně / kolaboranti / korupčníci / nacisté / NATO / pedofilové / Petr Václav / právní stát / Rusko / Studio Midgard / Ukrajina / USA / Ústava / vlastizrádci / vměšování / volby prezidenta / WEF /

Komentáře

  • bellasek napsal:

    s tím azovem že není ve wikipedii jak poukazuje mluvčí pčr napsat na tytéž stránky že za dotaz tazatel dostane 100 000,,,a wikipedie platí co tam píšou nebo ne ,,,vím jak by to dopadlo,,,a když výplata či dúchod je menší jak nájem ,,tak múžem přece krást ,,stát mě neumožní se najest což je ohrožení života,,nebudu skákat z okna jak v Číně.