11.8.2023 - Petr Václav

2023-08-11 – Hovory při víně s hostem Karlem Světničkou 290. díl – 100 min.

Kauzy ústavních „soudců“ Baxy a Fremla jako produkt agenturní činnosti agenta Pávka. Vše jen začíná, „těšme“ se na další činnost! Kdy dojde k vypořádání a prošetření rozsudků s emigranty? Jedna spekulace Petra Václava o kyperských penězích! Afrika a její kolonie – kolektivní Západ ekonomicky“vyrostl“ na bídě Afričanů! Bude někdo konečně vyšetřovat rozkrádání státního rozpočtu skrze systém pomoci uprchlíkům z Ukrajiny? Kdo je zainteresovaný na současném mlčení? Co znamenají dohody o „bezpečnostních zárukách“ pro Ukrajinu? Kdo ukradl obilí pro hladovějící Afriku?

Archiv pořadů / Hovory při víně / Studio MIDGARD Afrika / agent Pávek / agenturní práce / bezpečnostní záruky / fašisté / host Mgr. Karel Světnička / hovory při víně / kolaboranti / kolonie / nacisté / obilí / Petr Václav / Ruská federace / Rusko - Afrika / Studio Midgard / Ukrajina / vlastizrádci /

Komentáře

  • bobo napsal:

    Dobrý den, pan světnička hovoří dostatečně nahlas takže si ho na mobilu pěkně ztiším ale pana Václava neslyším. Je to podobné jako s panem marcikánem, ten také není slyšet a ostatní křičí. Zkuste si prosím seřídit ten váš mixér. Děkuji.