17.1.2024 - Studio Plzeň

2024-01-17 – LUMÍR Ž.T.S – teleportace,_červí díry_ufo_hvězdná brána

Archiv pořadů

Komentáře

  • ZiveSvetlo napsal:

    Zdravím, doporučuji přečíst si i text uvedený v článku, neboť jsem do něj přidal nějaké další upřesňující texty. Je tam až dole, pod posledním obrázkem, i odkaz na video, o kterém se ve videopořadu zmiňoval volající.
    Článek je pod názvem: Philadelphia Experiment, teleportace, červí díry, ufo, hvězdná brána, Bermudský trojúhelník, Montauk projekt, oblast 51, Cern a související info (videopořad) Tento čánek je uveden zde: http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/video-porad
    S pozdravem Lumír, alias Živé Tvořivé Světlo, neboli duchovní podstata ve všem, co je organické.

  • ZiveSvetlo napsal:

    Doporučuji přečíst si i text uvedený v článku, neboť jsem do něj přidal nějaké další upřesňující texty. Je tam až dole, pod posledním obrázkem, i odkaz na video, o kterém se ve videopořadu zmiňoval volající.
    Článek je pod názvem: Philadelphia Experiment, teleportace, červí díry, ufo, hvězdná brána, Bermudský trojúhelník, Montauk projekt, oblast 51, Cern a související info (videopořad)
    S pozdravem Lumír, alias Živé Tvořivé Světlo.

    • ZiveSvetlo napsal:

      Do tohoto komentáře jsem nejdříve nedal http odkaz na zmiňovaný článek, neboť jsem nevěděl, zda to automat nesmaže, jako se to děje např. na youTube.
      S pozdravem Lu-mír. 🙂