12.4.2024 - Petr Václav

2024-04-12 – Hovory při víně s hostem Karlem Světničkou 313. díl – 125 min.

Prezident Slovenské republiky, poražený Korčok a nevhodné hodnotící komentáře našich politických šudrů! Proč někteří lidé hovoří o „Ruské rozpínavosti“? Opravdu za krizí na Ukrajině stojí Evropská Unie? Připravují USA scénář ústupu z válečného konfliktu s Ruskou federací? Jak je ve své podstatě nebezpečné čerpání různých evropských dotací, nebo dotací státu a podpory bank? Kde začíná ideologie uhlíkové stopy?

Archiv pořadů / Hovory při víně / Studio MIDGARD EU / fašismus / host Mgr. Karel Světnička / hovory při víně / kolaboranti / Krize / NATO / Petr Václav / Ruská federace / slovenský prezident / Studio Midgard / uhlíková stopa / Ukrajina / USA / vlastizrádci /

Komentáře

  • MartinNovotny napsal:

    Petře, již podruhé v krátké době jste se dostal do diskuze s Karlem Světničkou a i když mi diskuze ohledně Julia/Juliuse rovněž trochu trhala uši, nebylo to nic oproti názorům pana Světničky na původce problémů na Ukrajině, o tom, kdo se kam přiblížil, atp. Nejsem si jistý, zda by měl někdo bez základní znalosti geopolitiky (viz. jednání při sloučení SRN/NDR, viz Victoria Nuland a financování Majdanu z černých fondů CIA) komentovat podobné záležitosti. Mimochodem, argumentace Norskem a přiblížení VS (jen pro to, že VS v té době neexistovala) k NATO mi přijde hodná inteligence paní Pekarové-AdamovéVáš stále věrný, i když poslední pátky trpící posluchač.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..