8.12.2020 - Petr Václav

2020-12-08 – Pokřivená zrcadla tohoto světa 144. díl – 128 min.

Flejegroviny. Odborník bez odborného vzdělání. Iniciativy občanů – vynuťme si na poslancích, senátorech a soudech dodržování zákonů a ústavy! Tvrdá čísla ze zemí EU – nošení roušek nezabraňuje nárůstu pozitivně testovaných. Opatření jen zvyšuje rizika ohrožení zdraví a života! Černé na bílém – očekávané vedlejší účinky – kontraindikace po vakcinaci v seniorských domovech, aneb informovaný souhlas s genocidou. Miloš Zeman o terorismu – co ČT odvysílala pouze jednou.

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa / S-koro-na -sci-fi CIVID-19 / EU fakta vs roušky / informovaný souhlas s genocidou / iniciativa občanů / katastrofik Flegr / máte právo psát poslancům / Miloš Zeman / možná smrt - kontraindikace po vakcíně / Petr Václav / pokřivená zrcadla tohoto světa / Studio Midgard / terorismus /

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Prostě Sehnal si sehnal dobrý kšeft, Když máš kamarády ve vysoké politice, můžeš hloubit tunely jako na běžícím pásu. A tam se pak do těch tunelů vejde peněz jako želez. Zrovna nedávno jsem na ty dvě nemocnice myslela, zprávy o nich nikde, jako by nebyly. Jen Sehnal a jeho košile bližší než kabát, si v klidu inkasují miliony. Nedá se zakončit jinak než slovem verbež.