20.2.2021 - Petr Václav

2021-02-20 – Stárnutí je přežitek 56. díl – 118 min.

Už se perou . . . střet Babiše s Hamáčkem o testy pro děti ze škol – u toho prasklo, jak se tady opět rozkrádají veřejné finance! Micíček Flégr se zapojil do kritiky vlády – použit a odstaven, štěká spoza rohu. No a opět se ukazuje, jak se krade – český výrobce testu ze slin je upozaděn a nakupují se drahé testy s „provizním příslušenstvím“. Geneze covid plánu – Petr Václav vás provede po časové ose a odhalí kroky vlády, která prodala své spoluobčany do genetické pokusné experimentální studie bigpharmy. Fakt jim ještě hodláte věřit? A budete je opět s „důvěrou“ volit? Co se dá užívat preventivně a co v době onemocnění. Co je „britská mutace“.

Archiv pořadů / S-koro-na -sci-fi / Stárnutí je přežitek boj o kořist / covidová geneze / genetické pokusy na lidech / genetický experiment / genocida národa / jak zvládnout nemoc / jak zvládnout prevenci / korupčníci / korupčníci u moci / odhalení plánu a jeho provádění / odložený Flégr / pandemický zákon / Petr Václav / pište senátorům / prodejná vláda / rozkol Hamáčka s Babišem / rozkrádání veřejných prostředků / stárnutí je přežitek / Studio Midgard /

Komentáře

  • voltik11 napsal:

    Nemůžu najít záznem o koloidním stříbře.

    • Petr Václav napsal:

      Co nemůžete najít? Objednávejte na http://www.antibakterin.cz Jinak se o něm bavíme v mnoha pořadech s Išou i v pořadech Stárnutí je přežitek.

      • voltik11 napsal:

        Pane Petře,já mám na mysli tu část,kde pan Volný něco ukazuje(míchání léků) a já poslouchám jen audio z archivu.Jestli je nějaké video? A taky co diktoval se mi nedaří najít. (Možná to psychopati smazali).

        • Petr Václav napsal:

          Aha, už chápu, tak to si klikněte na Fb profil Mgr. Lubomír Volný a tam je to videjko. Míchá tam vitamín C a upravuje ho jedlou sodou, což sice není optimální (ta soda) pro stálé užívání, ale jako preventivní, nebo kůra první pomoci se dá zvládnout. Kdo bere v rámci našich ozdravných programů Probalanc, ten má řešení luxusní a vyvážené.

    • Petr Václav napsal:

      Koloidní stříbro v přímém přenosu pan Volný neužíval, jen o tom hovořil.