3.3.2021 - Petr Václav

2021-03-02 – Pokřivená zrcadla tohoto světa s poslancem Lubomírem Volným 156. díl – 145 min.

Kdo je nejschopnější v boji s covidem? Čeho se můžeme ještě dočkat od všehoschopné vlády? Zločinci, vlastizrádci a korupčníci s krví na rukách prodali vlastní národ bigpharmě k experimentu genetického inženýrství. Ivermektin a Košický protokol k úspěšné léčbě covidu vs. korupce nevídaných rozměrů, kterou bude platit ještě několik generací majitelů našeho státu. Obezřetnost je na místě, nenechme se vtáhnout do krveprolití! Plán je, kroky jsou jasné, vůle je silná a cíl neměnný!

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa / S-koro-na -sci-fi / Volby 2021 bigpharma / host Lubomír Volný / Ivermektin / korupce / Košický protokol / Lubomír Volný / odpovědnost mocných / Petr Václav / pokřivená zrcadla tohoto světa / Studio Midgard / utajený experiment na lidech / Vlastizrada / zadlužování /

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Nebojte se, ono zasedání vlády, jak se o něm bavíte, nebude teď tak časté. ČT začala zase vysílat vzdělávací pořad „Učí Telka“, takže se bude rušit určitě dopolední zasedání vlády, protože AB se bude doučovat ČJ a ministryně ASch. bude sledovat AJ +M.