26.3.2021 - Petr Václav

2021-03-26 – Hovory při víně 165. díl – 136 min.

Tzv. mRNA vakcíny se dvacet let nepodařilo dostat k aplikaci na lidech. Nouzový stav slouží hlavně k vědeckému experimentu a „ostré“studii na občanech ČR. Jak vláda zobchodovala své občany! Jednání sněmovny o prodloužení nouzového stavu. Velká lež KSČM. Uniklá data z MZ usvědčují Blatného z podvodné lži! Zákaz pohybu mezi okresy nesnížil mobilitu! Rekapitulace covidového divadla – lidé umírají zejména na důsledky vládních nařízení. Zdraví destruující formule covidové mafie: roušky – testy – vakcíny! Covidová mafie musí skončit před tribunálem!

Předmět: podáno trestní oznámení na Babiše

Protože Babiš pořád nařizuje testování na koronavirus, které provádějí jeho firmy a vydělávají na tom, jedná se o zneužití jeho postavení, podal jsem dnes trestní oznámení na Vrchní státní zastupitelství v Praze. 
Pokud se Vám líbí, můžete ho také podat, stačí tam napsat svoje jméno, bydliště a datum narození, nahoře komu to podáváte, dole podepsat a pak třeba odnést na nejbližší policejní stanici ve Vašem městě, každá policejní stanice má povinnost to přijmout. A jestli máte nové nápady tak to tam můžete připsat, ale nezapomeňte, pokud píšete něco, co nevíte jistě, nebo na to nejsou důkazy, je třeba vždy napsat :  oznamovatel má podezření že……. aby se to neotočilo proti Vám, že jste našeho pana premiéra pomluvili či falešně obvinili. Podezření ale můžete mít na cokoliv.
JUDr. Norbert Naxera 

Archiv pořadů / Hovory při víně / S-koro-na -sci-fi covidová mafie / faleš KSČM / genocida obyvatelstva / hovory při víně / korupce ve zdravotnictví / lži z pera MZ / napětí ve sněmovně / Petr Václav / poslanecká sněmovna / prodali český národ / Studio Midgard / vlastizrádci / vraždící nařízení / vražedná technologie mRNA / zákaz pohybu mezi okresy / zkorumpovaná vláda / zkorumpovaní politici /

Komentáře

  • Jarmila D. napsal:

    Dobrá zpráva, že se A.B.Bartoš spojil s ANS- takže mám jasnou volbu. Předtím by to bylo pro mne těžké rozhodování, komu z nich dát větší důvěru. Ještě Volný blok k nim a bylo by to hodně nadějné. A hodně velké díky za informace ze Svobodného vysílače. Budu a často šířím dál, ať ta temnota mezi lidmi, kteří ještě neprozřeli, je čím dál tím víc prosvětlována.

    • Petr Václav napsal:

      Myslím, že nepamatujeme v našem životě důležitější volby než ty letošní. V nich skutečně rozhodneme o své budoucnosti, o budoucnosti pokračování lidského pokolení a Rodu člověčího! V těchto volbách nepůjde o politiku, ale o přežití!

      • Angee napsal:

        Zdravím. Ano, máte naprostou pravdu, letošní volby rozhodnou o tom, jestli máme ještě šanci na lidskou a důstojnou budoucnost. Bohužel se ale opět najdou ignoranti, kteří k volbám nechodí vůbec. A stejně, jako se podobně vyjádřil pan Volný, domnívám se i já, že to mohou být zároveň volby poslední. Ne poslední svobodné volby, ale úplně poslední volby v historii suverénní ČR. Páni se otroků neptají na jejich pocity a přání.