27.3.2021 - Petr Václav

2021-03-27 – Řeklo se stalo se 64. díl – 119 min.

Proč usiluje vláda o nouzový stav? Co je hlavním důvodem? EO COVID testy. Co znamená ona tajemná značka – EO. Ethylenoxid patří mezi nejjedovatější, nejtoxictější a nejvíce karcinogenní chemikálie. Strategická zdraví destruující formule covidové mafie: roušky – testy – vakcíny! Pochopení dává šanci přežít! Strategie velkého resetu po našem. Občanská aktivita – sumarizujme podklady pro soudní tribunál.

Předmět: podáno trestní oznámení na Babiše

Protože Babiš pořád nařizuje testování na koronavirus, které provádějí jeho firmy a vydělávají na tom, jedná se o zneužití jeho postavení, podal jsem dnes trestní oznámení na Vrchní státní zastupitelství v Praze. 
Pokud se Vám líbí, můžete ho také podat, stačí tam napsat svoje jméno, bydliště a datum narození, nahoře komu to podáváte, dole podepsat a pak třeba odnést na nejbližší policejní stanici ve Vašem městě, každá policejní stanice má povinnost to přijmout. A jestli máte nové nápady tak to tam můžete připsat, ale nezapomeňte, pokud píšete něco, co nevíte jistě, nebo na to nejsou důkazy, je třeba vždy napsat :  oznamovatel má podezření že……. aby se to neotočilo proti Vám, že jste našeho pana premiéra pomluvili či falešně obvinili. Podezření ale můžete mít na cokoliv.
JUDr. Norbert Naxera 

Archiv pořadů / Řeklo se - stalo se / S-koro-na -sci-fi covidová mafie / EO covid testy / ethylenoxid / genetické experimenty na lidech / genocida národa / jak to přežít? / mRNA technologie / norimberský kodex / nouzový stav vs vakcíny / patentování DNA / Petr Václav / Řeklo se stalo se / roušky - testy - vakcíny / soudní tribunál / Studio Midgard / velký reset / vlastizrádci / zánik lidstva jako druhu / zločinné spiknutí / zločiny proti lidskosti /

Komentáře

  • Jarmila D. napsal:

    To mě teda dokáže vytočit, co ty hyeny udělaly s tou ZOO. Na Ministerstvu financí se rozdávají milionové odměny a v zoologických zahradách trpí zvířata. Posílala jsem zrovna minuly týden dar pro ZOO Zlín, takže doufám, že se najde dost lidí, kteří nejsou bez citu a totéž udělají pro ZOO ve svém regionu. Když už máme takové bezcitné hajzly a gaunery ve vládě, kteří si mastí kapsy na účelové pandemii, buďme aspoň my obyčejní lidé soucitní a pomozme, jak kdo může. Mělo by se to rozšířit v médiích, ať o tom ví co nejvíce lidí.

    • Petr Václav napsal:

      Určitě máte prav du, ale v tom jsou cirkusy, podnikatelé, živnostníci a brzy dojde i na ostatní zaměstnance. Kde začít? Asi u těch lumpů zaprodaných . . .