2.6.2021 - Petr Václav

2021-06-01 – Pokřivená zrcadla tohoto světa s hosty Marianem Bojkem a Lubomírem Volným 169. díl – 164 min.

Dvouhodinka s poslanci se protáhla. Společná práce má své plody – sněmovní tisk 1225 novelizovaný na 1231 byl vymeten ze sněmovny. Díky všem zúčastněným! Potvrzuje se, že psát poslancům a úkolovat je pod pohrůžkou dalšího nezvolení je cesta v kombinaci s reálnou politickou silou. Další víkend Volňáska v městech Libereckého a Ústeckého kraje. Lidé a jejich politici – spojenectví které boří mýty! Probuzené lvice a lvi – i dílčí úspěchy posilují občanskou odhodlanost a odvahu. Oficiální lži a dezinformace šířené státem přinášejí oběti důvěřivých. Infiltrovaná alternativa – kdo chce tak vidí a slyší. Lež se nedá dlouhodobě konzistentně šířit. Doznání Babiše – bezpečnostní atesty ani výrobce v Číně vládu ČR vůbec nezajímají.

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa / S-koro-na -sci-fi / Volby 2021 arogance moci / Genocida / host Lubomír Volný / host Marian Bojko / infiltrovaná alternativa / neznámé testy pro děti / občanská neposlušnost / odpor lidu / Petr Václav / pokřivená zrcadla tohoto světa / Studio Midgard / testování dětí / vakcinace 3. generace / volby 2021 / Volňásek / Volný blok / vraždící důvěra / vraždící oficiální lži /

Komentáře

  • ac.71soucek napsal:

    Dobrý den všem.Jen malý postřech,který mě zvedl ze židle.Pán z Prahy,který volal v čase 2:17:22….Opět varuji..POZOR!! Nikdy nezapomínejme co takzvaná kulturní fronta dělala vždy!!! Nedejte nikdy na žádné „umělce“.Vymstí se to nakonec vždy!!!

    • Petr Václav napsal:

      V podstatě souhlas, umělci nejsou realisté, ujíždějí na emocích a laciných slibech. Oživujme si paměť!