5.12.2021 - Martin Marcikán

2021-12-04 O společnosti lidství IV / Přirozenost # 97

Dmitriy Mihaylichenko

SEDM VĚCÍ,

které ovlivňují vaši vibrační frekvenci z hlediska kvantové fyziky.Vibrace v kvantové fyzice znamená, že všechno má energii. Vibrujeme bytosti na určitých frekvencích. Každá vibrace se rovná senzaci a ve ′′ vibračním ′′ světě, existují pouze dva druhy vibrací, pozitivní a negativní. Každý pocit vás nutí uvolnit vibraci, která může být pozitivní nebo negativní.

1 st – * Myšlenky *Každá myšlenka vyzařuje frekvenci do Vesmíru a tato frekvence se vrací ke svému původu, takže pokud máte negativní myšlenky, deprese, smutek, hněv, strach, všechny se vám vrátí. To je důvod, proč je tak důležité dbát na kvalitu svých myšlenek a naučit se pěstovat pozitivnější myšlenky.

2- * Společnost * Lidé kolem vás mají přímý vliv na vaši vibrační frekvenci. Pokud se obklopujete šťastnými, pozitivními a odhodlanými lidmi, vstoupíte také do vibrace. Teď, pokud se obklopujete lidmi, kteří si stěžují, meditují a pesimisty, buďte opatrní! Skutečně mohou snížit vaši frekvenci, a proto vám zabrání využívat Zákon přitažlivosti k vašemu prospěchu.

3-* Hudba * Hudba je velmi silná. Pokud jen posloucháte hudbu, která hovoří o smrti, zradě, smutku, opuštění, vše bude zasahovat do vašich vibrací. Věnujte pozornost textu hudby, kterou posloucháte, může snížit frekvenci vibrací. A pamatujte – přitahujete do svého života přesně to, co vibrujete.

4 th – * Na co koukáš * Když sledujete pořady, které se zabývají neštěstím, smrtí, zradou atd váš mozek to přijímá jako realitu a vyzařuje do vašeho těla celou chemii, která ovlivňuje vaši vibrační frekvenci. Dávejte si pozor na věci, které se cítí dobře a pomohou vám vibrovat na vyšší frekvenci.

5-* Nálada * Ať už doma, nebo v práci, pokud trávíte spoustu času v nepořádném, nepořádném prostředí, ovlivní to i vaši frekvenci vibrací. Zlepšete své životní prostředí, organizujte a udělejte pořádek ve svém prostředí. Ukažte vesmíru, že jste schopni mnohem více. Starejte se o to, co už máte!

6 stupeň – * Slovo * Pokud předstíráte nebo špatně mluvíte o věcech a lidech, ovlivňuje to vaši vibrační frekvenci. Abychom měli vysokou frekvenci, je důležité se zbavit návyku stěžovat si a špatně mluvit o druhých. Tak se vyhněte dramatu a viktimizaci. Převezměte zodpovědnost za své životní volby!

7 stupeň – * Vděčnost * Vděčnost má pozitivní vliv na vaši vibrační frekvenci. Toto je zvyk, který byste měli začlenit do svého života právě teď. Začněte být vděční za všechno, za dobré i za špatné, buďte vděční za všechny zkušenosti, které jste zažili. Vděčnost otevírá dveře tomu, aby se dobré věci děly pozitivně ve vašem životě.

autor: Jeremy Defonten

Ilustrace: Daniel Martin Diaz – Vlnová telepatie

zdroj: ,,LEMURSKÁ MOUDROST AENERGIE NOVÉ ČASY,,

Daniela Lamberská

JAK SE ZACHÁZELO S TĚHOTNÝMI ŽENAMI u Slovanů (V RUSKU )

?Naši předkové nečetli knihy o perinatální výchově a nenavštěvovali kurzy pro nastávající matky a otce. Dobře však věděli, že dítě v děloze cítí a chápe vše, co se děje s jeho matkou. Proto existoval celý soubor pravidel pro těhotnou ženu a lidi v jejím okolí, která se přísně dodržovala.

Nastávající matka nesměla pít alkohol, lhát, krást, zlobit se a nadávat, být přítomna pohřbům, dívat se na těžce nemocné, mrzáky a žebráky. Obecně byla přítomnost těhotné ženy ve velkém shromáždění lidí, ať už se jednalo o slavnostní či tragickou událost, nežádoucí.

Účast na veselých rodinných oslavách však byla vítána, aby se dítě radovalo. Naši předkové věřili, že když se matka raduje a baví se svou rodinou, dítě si vytvoří pouto k příbuzným a získá veselou a laskavou povahu, štědrost a pohostinnost.

Těhotná žena byla považována za ženu pod patronací slovanských bohů, zejména Makoši. Těhotná žena byla považována za milovanou bohy, která získala jejich požehnání. Rodina, a zejména manžel, jí nesměli nic odmítnout, dát ji co ji na očích viděl. U stolu se nejlepší kousek nenabízel hlavě rodiny, jak je obvyklé, ale těhotné ženě.Bylo zakázáno těhotné ženě nadávat nebo ji urážet, zejména „za jejími zády“. To bylo všeobecně odsuzováno a v některých případech to mohlo vést až k vyhnanství.

Bylo zakázáno hádat se v přítomnosti těhotné ženy, používat nadávky a navíc se prát.Před bohy bylo velkým hříchem strčit do těhotné ženy nebo ji uhodit. Bylo nepřijatelné neobdarovat těhotnou ženu na svátek, nedat jí pohoštění, nutit ji dělat těžké nebo špinavé domácí práce spojené se zvedáním břemen, péčí o dobytek, úklidem odpadků.

Je třeba říci, že moderní věda potvrdila platnost těchto názorů. Představa závaží, fyzického přetížení a špinavé práce může vyvolat ztrátu dítěte nebo vznik komplikací při porodu.Slované věřili, že nenarozené dítě vnímá myšlenky nejen matky, ale i otce. Proto bylo otci dítěte doporučeno, aby byl zdrženlivý ve slovech a projevech, aby se nerozčiloval a nechoval zášť v přítomnosti své ženy. Měl chránit nastávající matku před rušivými vlivy a nedovolit jí, aby viděla zápasy, porážky dobytka a divokých zvířat. Pokud těhotná žena plakala, měla být utěšena, aby dítě nebylo zarmouceno.

V Rusku byl zvyk „dnů odpuštění“. Několik měsíců před očekávaným porodem přišli do domu těhotné ženy její příbuzní a požádali ji o odpuštění za zjevné i tajné prohřešky. Těhotná žena jim musela odpustit a na oplátku je požádat o odpuštění. Neodpustit těhotné ženě byl velký hřích.

Odpuštění muselo být dáno ze srdce na obou stranách, protože něčí neodpuštěné provinění mohlo „spoutat“ porod a zabránit dítěti v narození. Tato pravidla a rituály se dodržovaly až do porodu. Den a hodina porodu zůstaly utajeny. Po narození nebylo oznámeno pohlaví dítěte ani jeho jméno.

Мария Руженская

Přirozenost hudba / O společnosti lidství / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / vědomí / Yannii Slánská /